V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Činnost: - investiční a developerská činnost - výstavba půdních a mezonetových bytů v Praze - správa nemovitostí - realitní služby

Výroba, prodej, montáž krby, krbů na míru. Stavba krbů, krby, montáž krbových a kachlových kamen, kamna, instalace teplovzdušných a teplovodních rozvodů, krbové vložky, rozvody a montáž komínových systémů. Zednické, kamnářské, krbařské práce. Realizace: -čelní krby -rohové krby -průhledové krby -krbová kamna -kachlová kamna -vnitřní i ...

Společnost R2K CZECH, s.r.o. ze Vsetína se věnuje stavební činnosti se zaměřením na dřevostavby. Naše společnost provádí stavby na klíč, což znamená individuální přístup ke klientovi od fáze stavebního povolení až po fázi kolaudačního řízení. Dále se věnujeme zděných stavbám nebo provádíme rekonstrukce bytových jader či bytů. Naše zaměření ...

Stavební činnost - dopravní stavby - pozemní stavby - projektové dokumentace - autorský dozor - geotechnické a hydrogeologické průzkumy.

Stavební firma: - nová výstavba - výstavbu, opravy komunikací - rekonstrukce budov - zemní práce.

Projekce, výstavba, rekonstrukce: - sportovní hřiště - tenisové kurty - atletické dráhy - fotbalová hřiště - multifunkční hřiště - dětská hřiště. Dodávka, montáž, údržba, čištění, sanace: - sportovní povrchy - umělá tráva - dřevěné palubové podlahy.

Developerská společnost, projekce, výstavba: - bytové domy - rodinné domy.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce domů, bytů - elektroinstalace - zámečnické práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynoinstalace - rekonstrukce koupelen, bytových jader - čištění odpadů - montáž centrálních vysavačů.

Činnost - instalatérské práce - voda - topení - plyn - rekonstrukce koupelen.

Práce: - obkladačské - rekonstrukce bytových interierů - aplikace dekorativních stěrek.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - pozemní stavby - vodohospodářské stavby - revitalizace budov - kanalizace, vodovody - další.

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - stoly, židle - ložnice - pergoly, altány

-Projektování elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Provozování ...

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - revitalizace, zateplení budov - inženýrská činnost, projektové práce.

Stavební práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - obkladačské a zednické práce.

Prodej: - obklady, dlažba, kompletní vybavení do koupelen - prodej, realizace, montáž - 3D návrhy - rekonstrukce koupelen a bytových jader - sanitární keramika - armatury - vany, sprchy, masážní zařízení - stavební chemie - další vybavení do koupelen

Práce, služby: - zedník, zednické - betonářské - omítky - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen

Stavební a realitní činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - zednické práce - podlahářské práce - prodej a pronájem nemovitostí.

Práce: - zedník, zednictví - strojní omítky - zateplování fasád - rekonstrukce koupelen - izolace

Stavební činnost - přestavby a rekonstrukce domů a bytů - bourací práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - pokládka dlaždic - voda, topení, plyn.

Stavební práce: - revitalizace bytových domů.

Kupelnové studio, rekonstrukce koupelen. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -koupelnový nábytek -sanitární technika -lepidla, spárovací hmoty ... -nářadí pro obkladače -žulové mramorové desky (parapety). Sídlo: - Huštěnovice 111, 687 03.