V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Práce: - instalatérské - rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Stavební firma: - rekonstrukce domů, bytů - fasády - zateplení budov - pokládka zámkové dlažby - poty, podezdívky - zednické práce. Další služby: - údržba zeleně - úklidové služby (mytí oken, čištění koberců, úklid po řemeslnících...)

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, domů, bytových jader - zateplování budov.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, přestavby - zateplování budov - rekonstrukce koupelen - sanace zdiva, betonových konstrukcí - zámková dlažba.

Činnost: - montáž sádrokartonových konstrukcí - rekonstrukce koupelen - tesařské a pokrývačské práce.

Firma Miroslav Novotný poskytuje kompletní tesařské a pokrývačské práce. Mezi mé služby patří pokládka střešních krytin, montáže střešních konstrukcí, střechy na klíč nebo také stavba altánů či zahradních domků. Sídlo firmy naleznete v obci Hroška, okres Rychnov nad Kněžnou. Práce, řemeslo: - tesař, tesařské - tesařství - pokrývač, ...

Upratovacie služby Reklamná a proapgačná činnosť Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Faktoring a forfaiting v rozsahu voľnej živnosti Podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľnej živnosti Prenájom hnuteľných vecí v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prenájom nehnuteľností s poskytovaním iných než ...

Stavební firma: - rodinné domy - přestavby - rekonstrukce budov.

Izolace, izolování: -rozvody: -vodo, topo, plyn, páry -solárních rozvodů. -chladicích rozvodů: -chladících a klimatizačních zařízení, klimatizace -podlahového vytápění a topení. Provádění, realizace, stavba: -vnitřních izolací: -příčky, podkroví, stropy, podhledy. Práce: -instalační: -vodo-topo, vodoinstalační, ...

Služby: - realitní činnost - prodej stavebních pozemků

Činnost: - obchodní činnost, dřevěné domky na zahradu, doprava

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavby na klíč. Zateplování objektů. Inženýrská práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - sádrokartonářské - dřevostavby, pergoly, roubenky

Činnost - realizace dřevostaveb - výstavba dřevostavby.

Činnost: - zateplování domů, fasád - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - bytová jádra - foukaná izolace

Projekce, architektonické poradenství, stavební činnost: -dřevostavby -speciální izolace -rodinné domy na klíč.

Stavební činnost: -bytová výstavba -izolace, zateplování: -izolace plochých a klonitých střech -zateplování plášťů budov -hydroizolace spodních staveb -lešení.

Železniční průmyslová stavební výroba. Výroba: - pražce - výhybkové pražce - ocelové konstrukce. Výstavba: - mosty - protihlukové stěny.

Stavební činnost: - zemní a výkopové práce - inženýrské sítě - hrubé stavby - rekonstrukce

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - kamenické práce

Zednictví a izolatérství - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů - zednické práce - obkladačské práce - zateplování fasád.

Prodej, montáž, servis - fotovoltaické elektrárny na klíč - zabezpečovací systémy - otopné systémy.

Výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - zahradní nábytek - pergoly

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - základové desky

Činnost: - prohlídky, pasportizace mostních objektů (mostů).