V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební firma se sídlem v Poděbradech, nabízí realizace staveb, projektování, autodoprava, zemní práce. Naše stavební firma se zabývá výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů, bytů, bytových domů a průmyslových staveb. Provádíme veškeré stavební práce, zateplení, fasády, půdní vestavby, zemní práce, zámkové dlažby, demoliční práce, ploty a ...

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zemní práce - jádrové vrtání.

Vývoz, čištění: - septiky - jímky - ČOV - fekálie

Návrh, výroba, montáž, výstavba: - montované haly - plechové, textilní (plachtové) - obloukové haly - skladové, výrobní, zemědělské haly - hangáry.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů.

Přípravné a bourací stavební práce. Stavba zahradních altánů, perdol, chat. Veškeré stavební práce, doprava vozem VW LT 35, stěhování.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - půdní vestavby - fasády, omítky, strojí omítky - zateplování fasád.

Výstavba, rekonstrukce: - komerční prostory - kanceláře - domy, byty Služby: - stavební dozor, inženýring

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dřevěná okna, dveře, schody - pergoly.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - zateplování - fasády, vnitřní omítky - sádrokartony - malířské, natěračské práce - ploty, terasy.

Zakázkové truhlářství: - nábytek - kuchyně - skříně - pergoly, garážová stání.

Činnost: - realizace zakázek stavebního charakteru s následným zaměřením na interiérové prostory

Stavební činnost: - výstavby a rekonstrukce polních a lesních cest - úpravy a údržby vodních toků - rekonstrukce a výstavby vodních ploch - stavby a opravy kanalizací - demolice, zemní práce - autodoprava

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Stavební a projekční činnost - výstavba občanských staveb, bytová výstavba - průmyslové stavby - inženýrské sítě - rekonstrukce budov - projektové práce - stavební a autorský dozor.

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - schodiště - pergoly, zahradní domky.

Stavební firma: - stavební práce - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytových jader - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů.

Komplexní stavební práce a realizace stavebních objektů – bytových domů, občanských staveb, průmyslových a zemědělských objektů, rodinných domů, či drobných staveb - zahradních pergol, garáží, skladů. Projekční a inženýrská činnost. Komplexní řešení vzduchotechniky a klimatizace. Realizace zateplovacího systému objektu.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - půdní vestavby a nástavby - koupelny - izolace - obklady, dlažby Služby: - správa a údržba nemovitostí

stavební firma - rekonstrukce rodinných domů, administrativních budov

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zemní, výkopové - zámková dlažba - kontejnerová autodoprava.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.

Opravy silničních vozidel Zámečnictví, nástrojářství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Práce pomocí autojeřábu -Zemní práce pomocí mechanizmů -Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy