V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Práce: - malířské - lakýrnické - stavební rekonstrukce - štukování - nátěry fasád

Výroba - pergoly - zastřešení - bodové a pásové světlíky - zastřešení bazénů, plexisklo, polykarbonát.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - venkovní úpravy.

Instalatérské a plynařské práce - rekonstrukce koupelen - servis plynových spotřebičů - montáž topení, plyn.

Prodejna, pobočka. Rekonstrukce interiérů. Návrhy interiérů. Prodej: - kování - spojovací materiál - světelné police - úchytky - skříňové sestavy.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - inženýrské sítě Další služby: - zemní a výkopové práce - demoliční práce - nákladní autodoprava Realitní činnost.

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce a modernizace budov - průmyslové stavby - zateplování, fasády - zemní práce.

Služby: - komplexní služby v oblasti návrhů a realizací administrativních interiérů

Společnost EKA - KOMPLET s.r.o. se zabývá komplexním řešením v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby, kovoobrábění. Také disponujeme vlastní autodopravou a autoopravnou. Stavební práce: Rekonstrukce bytů a domů Plzeň - v této oblasti zajišťujeme kompletní služby pro stavbu nebo rekonstrukci domů, kanceláří, výrobních hal apod. ...

Zednictví - zateplová fasád - sádrokartonářské práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - podlahářské práce - obkladačské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytů - instalatérské práce.

Výroba a prodej stavebního materiálu. Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov, bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - vnitřní omítky - obkladačské práce.

Stavební práce: - rekonstukce bytů, domů, administrativních budov, hotelů - rekonstrukce koupelen - koupelny na klíč.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader.

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Stavební činnost - zemní práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování budov.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce - omítky, fasády - obkladačské práce - sádrokartony - tesařské, klempířské práce.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, administrativních budov, obchodních center - revitalizace panelových domů - zateplování fasád.

Dodávka, prodej, montáž - solární panely.

Naše firma patří mezi největší výrobce samonosných a obloukových hal v Evropě. Nabízíme 10 tvarů, 78 druhů, 308 typů hal, se zastavěnou plochou od 10 m2 do 5 000 m2. Jako jediní realizujeme samonosné haly bez podepření až do šířky 56 m. Vyberte si z 202 barev a 121 204 barevných kombinací. Zajišťujeme i projektovou dokumentaci a další služby ...

Investorsko inženýrská činnost: -komplexní činnost při přípravě -realizace staveb včetně výběrových řízení. Uzavírání smluv o dílo a technickém dozoru při realizaci.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

KERN stavební firma s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcemi, bytovou a občanskou výstavbou, nástavbami, úpravami interiérů či rekonstrukcemi fasád. Dále naši zákazníci mohou využít prodejnu stavebního materiálu, která je svým sortimentem zaměřena na suchou výstavbu. V sortimentu naleznete především sádrokartony, tmely, lepidla, ...