V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Služby - realizace muzejních expozic - realizace výstav, výstavních a veletržních expozic - rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Kancelář - adresa: Gorazdova 332/20, 120 00 Praha 2.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - inženýrská a projekční činnost

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - malířské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zednické práce - montáž obkladů, dlažeb - vodo, topo, plyn.

Činnost: - stavební a zednické práce - rekonstrukce - stavby na klíč

Realizace, výstavba, rekonstrukce: - bytové stavby, novostavby - rodinné domy, rodinných domů na klíč. Projektová činnost ve stavebnictví. Práce: - výkopové práce, výkopy - zemní práce. Montáže: - kanalizačního potrubí. Služby: - výpočty energetických ztrát budov - rozpočtování - energetické náročnosti.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - občanské stavby, rodinné domy na klíč. Přípravné a dokončovací stavební práce. Realitní činnosti.

Kompletní stavební práce. Realizace, výstavba: - nízkoenergetické domy - střechy. Rekonstrukce, přestavby: - půdní vestavby - střechy. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky Intalatérské práce: - rozvody vody a plynu.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Činnost - projektování a realizace vodních elektráren - návrh a dodávka průmyslových počítačových sítí - návrh a dodávka turbínových regulátorů.

Stavební činnost: - rekonstrukce a modernizace bytových domů - zateplování - výměna oken a dveří - renovace lodžií a balkónů

Výroba, montáž: - hliníkové opláštění - prosklené obvodové pláště budov - interiérové prosklené příčky. Stavební činnost: - výstavba, rekonstrukce budov.

Provádíme: - zateplování budov - fasády - základové desky včetně výkopů - stavby rodinných domů - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - dokončovací stavební práce - ostatní zednické práce.

Stavební firma. Demolice. Odstraňování staveb. Výstavba, realizace: - stavby. Přípravné a dokončovací stavební práce. Poskytování technických služeb.

Služby, práce: -autodoprava -zemní práce -realizace staveb -prodej písku.

Stavební práce František Kadlec Nabídka kompletních rekonstrukcí a přestaveb, veškerých zednických, obkladačských, sádrokartonářských, malířských a lakýrnických prací.

Nábytek na míru. Kuchyně, vestavěné skříně. Novostavby rodinných domů. Rekonstrukce domů a bytů.

Pořiďte si vyhřívaný koupací sud, který bude stylovým doplňkem vaší zahrady. Vodní lázeň si vychutnají děti i dospělý. Na jejich výrobu a prodej se zaměřuje Robert Coufal. Proč jsou Sudmania koupací sudy dobrá volba - výhody - pevný a kompaktní horní lem je vyrobený z masivního dřeva - izolované stěny (pro rychlejší výhřevnost vody a udržení ...

Stavební činnost: - základové desky - zemní a výkopové práce, kanalizace - hrubé stavby - tesařské a truhlářské práce - elektroinstalace - pokládka podlah a dlažeb - obklady koupelen Výroba: - zabezpečovací technika

Výstavba: - nízkoenergetické novostavby, převážně loftového typu