V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - demolice - zemní práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - čištění odpadů - montáž, servis, revize plynových kotlů - rekonstrukce koupelen.

Stavební činnost - bytová výstavba, rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování budov - izolace - výkopové práce - inženýrské sítě.

Stavební činnost - pasivní domy, bytová výstavba rodinných domů - montované domy s ocelovým rámem - ocelové konstrukce, halové systémy.

Práce, výstavba: - zemní, výkopové (strojní, ruční) - terénní úpravy - hrubé stavby - základové desky - výstavba oplocení - vrtané studny.

Stavební činnost - dřevostavby - roubenky - pergoly, altány - pokrývačské práce - tesařské práce.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - topenářské práce - malířské práce.

KOMPLETNÍ STAVEBNÍ PRÁCE - K.S.P. - obkladačské práce, zednické práce - bytová jádra, koupelny - mozaiky - drobné zednické práce, betony, omítky, zámkové dlažby, ploty, pergoly, venkovní krby, komíny. Truhlářství, podlahářství, malířství, natěračství.

Stavební činnost - výstavba rodiných domů - nebytová výstavba - rekonstrukce budov - technický dozor investora.

Stavbní činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zemní práce - zpracování projektkové dokumentace.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - revitalizace panelových domů - rekonstrukce koupelen - opravy památkových objektů.

Činnost: - realizace a rekonstrukce koupelen - rekonstrukce interiérů

Výstavba, rekonstrukce: - polní, lesní cesty - vodní polochy - údržba, úprav vodních toků - zemní práce, demolice.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce - obkladačské a dlaždičské práce - sádrokartonářské práce - zateplování - výstavba plotů

Firma Rekulta provádí realizace zahrad včetně kompletních zahradnických prácí a zahradní úprav. Také se zaměřujeme na stavební práce jako jsou výstavby a opravy chodníků, oplocení a komunikací. Pro spokojenost našich zákazníků také provozujeme půjčovnu stavební mechanizace včetně obsluhy. Veškeré naše služby poskytujeme v Olomouci a Uničově. ...

Stavební a developerská činnost - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - bytová výstavba - developer.

Stavební činnost - základové desky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domů, pasivní domy, dřevostavby - pokrývačské práce - zateplování.

Servis, opravy, montáže - solární systémy. Další provozovna - adresa: Brněnská 681/5, Hodonín - tel. 518 321 158, 608 741 635.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytová výstavba - sportoviště Služby: - developerská činnost - stavební projekce

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - byty.

Stavební firma: - VODOHOSPODÁŘSKÉ STAVBY - revitalizace toků, rekonstrukce stupňů a jezů, opravy hrázních těles, protipovodňová opatření - práce spojené s údržbou a výstavbou rybníků, mokřadů a přehrad - EKOLOGICKÉ STAVBY - rekultivace a sanace skládek komunálního odpadu - výsadba zeleně a jejich údržba v blízkosti toků - ...

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky - solární panely.

Tesařské prácevýroba - dřevostavby Stavební truhlářství Podlahářské práce Pokrývačské práce

Stavební firma. Práce -zateplování - fasády, budovy -výstavba rodinných domů na klíč -zakládaní staveb -ploty -zámkové dlažby -vnitřní obklady a dlažby -klempířství -hromosvody -plastová okna a dveře. Služby: -stavební dozor.