V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební činnost - výstaba sportovišť - projekční práce. Pronájem kanceláří, skladovacích a manipulačních ploch.

Reklamní a marketingové služby - webdesign - PPC kampaně - reklama na sociálních sítích. Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - demolice - výkopové práce - výstavba a rekonstrukce srubů.

Stavební činnost - bytová výstavba, rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce

Stavební činnost: - revitalizací bytových domů - rekonstrukce Kovovýroba: - ocelová zábradlí - schodiště - brány, ploty

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obklady, dlažby - rekonstrukce bytů, koupelen

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - rekonstrukce

Činnost: - zemní a výkopové práce - zednické práce - zakládání staveb - demolice

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb

Návrh, rekonstrukce: - bytové interiéry - interiéry obchodních jednotek.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - fasády.

Služby: - opravy a sanace tlakových i beztlakových potrubí ze všech materiálů (metody relining, close-fit vložkování, cracking) - realizace potrubních celků a armaturních uzlů - pokládka potrubí - výstavba vodojemů, ČOV - úpravy vodních toků - výškové práce

Stavební práce - výstaba rodinných domů - stavba komerčních objektů - rekonstrukce a opravy - demolice, demoliční práce - projektová činnost.

Pokládka koberců, krytin, PVC, výroba nábytku, okna, dveře, schody, dřevostavby, altány, zahradní sezení, oplocení, terasy, zahradní nábytek a doplňky, prosklené stěny, prosklené příčky, přepážky, interiery, truhlářské práce, tesařské práce, tesařské konstrukce, řezivo, výroba šindele, dluže, výroba pilařská a impregnace dřeva, stavební práce, ...

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce bytových i nebytových domů - generální dodávky staveb - projektové dokumentace.

Hlavním účelem, pro který byla příspěvková organizace zřízena je: - výkon vlastnických práv kraje k silnicím II. a II. třídy - údržba silnic I. třídy, rychlostních silnic a dálnic - zabezpečení výstavby a modernizace silnic II. a III. třídy.

Naše společnost UNIGRANIT Písek a.s. se zabývá opracováním přírodního kamene a stavebnictvím. Kamenická divize: - opracovávání přírodního kamene - zpracování žuly, mramoru, pískovce - kamenické práce. Výroba, prodej: - pomníkové díly - dlažby, obklady - schody, parapety - venkovní sokly a fasády - kuchyňské a koupelnové ...

Firma se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi občanských i průmyslových staveb. Mezi naše hlavní činnosti patří provádění těchto prací: -základy, základové desky, hrubé stavby, fasády a jejich zateplení, izolatérské práce, zámkové dlažby, interiérové práce, obklady, dlažby, sádrokartony a j.

Stavebně obchodní společnost - návrhy a realizace interiérů i exteriérů. Činnost - podlahářské práce, pokládka podlah - sádrokartonářské práce - malířské práce - rekonstrukce bytových jader. E-shop - fasádní a malířské barvy - tmely, těsnění - dlažby - sádrokarton - nářadí.

Stavební práce, stavby: -specialista na sádrokartony a půdní byty (kompletní dodávka) -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce, přestavby -fasády, zateplování fasád, tepelná izolace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -obkladačské práce.

Malířské, lakýrnické a výškové práce. Pronájem pracovních plošin. Zemní a bourací práce. Vedení účetnictví. Metalizace zinkováním a šopováním.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Služby: -stavební práce -zednické práce -rekonstrukce objektů, bytových jader -omítky, dlažby, obklady, sádrokartony