V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodiných domů - sadrokartonářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost - technický dozor investora Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - sportovní a kulturní objekty - haly - rekonstrukce - zateplení fasád

Energetické stavby. Výstavba vodohospodářské, inženýrské, pozemní stavby. Dodavatel investiční celky v energetice. Špičkové technologie a investiční akce v oblasti energetiky a tepelné techniky: technologie pro výrobu, rozvod a výměnu tepla.

Práce: - vodoinstalatérské - podlahářské práce - malířské práce - montáž dveří - služby hodinového manžela.

Truhlářské a tesařské práce, výroba - altány - dřevostavby - krovy - pergoly -bedeny a palety - okna, dveře - zábradlí - zahradní domky - zahradní nábytek.

Stavební činnost - realizace staveb - výstavby rodinných domů na klíč - zateplení domů - technický dozor investora, TDI - projektová činnost.

Činnost, práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - topenářské - vodoinstalatérské - plynoinstalace - čištění potrubí

Naše společnost se ve stavebnictví pohybuje již od roku 1990. Jsme držitelem certifikátů ČSN EN ISO 9001 : 2009, ČSN EN ISO 14001 : 2005 a ČSN OHSAS 18001 : 2008. Stavební činnost, firma: -stavby na klíč -občanská stavba - rodinné domy -průmyslová výstavba -zateplování -výstavba, rekonstrukce, demolice -zemní práce -jeřábnické ...

Výroba, e-shop, dřevovýroba: - konferenční stolky - postele, sklopené postele - rumpály - dřevostavby (garáže).

Truhlářské práce, tesařské práce, výroba z lamina - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek - pergoly.

Tesařské práce - střešní konstrukce - dřevostavby - krytá stání - pergoly, dřevníky - dřevěné podlahy - dřevěné obklady.

Stavební firma: - výstavbu rodinných domů - zateplování fasád - revitalizace bytových domů - rekonstrukce objektů - obkladačské práce - zemní práce - pokládky zámkové dlažby.

Elektroservis AK Vám nabízí tyto služby - rekonstrukce elektroinstalace - revize elektrických spotřebičů a revize elektrických zařízení - slaboproud-EZS, EPS, Domácí telefony, videotelefony - nové elektroinstalace - přihlášky PRE.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod Projektová činnost ve výstavbě

Stavební firma: - komerční stavby - průmyslová výstavba - novostavby, rodinné domy - rekonstrukce budov.

Nabízíme systém montovaných dřevostaveb vhodných i pro stavbu svépomocí. Nízkoenergetické a kvalitní provedení s rychlou montáží zaručují, že naše stavby jsou doopravdy ekonomické.

Činnost: - montáž fotovoltaických elektráren (FVE).

Zemní práce - zemní práce strojem Caterpillar 302.5C - demoliční práce, demolice - hloubení základů staveb - terénní úpravy. Nákladní autodoprava - odvoz suti, odvoz zeminy a stavebních materiálů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytové domy - rekonstrukce - zpevněné plochy - zemní práce

Stavební společnost: - zakládání staveb - zemní práce - terénní úpravy - demolice - inženýrské sítě - zpevněné plochy - pozemní komunikace.

Činnost: - montáže střešních a stěnových plášťů průmyslových objektů - montáž ocelových konstrukcí.

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a ...

Oprava, údržba: - silnice - vozovky - parkoviště - cesty

Truhlářství, stolařství. Návrh, výroba, prodej a montáž dřevěný nábytek: -dětský a studentský, dětské a studentské pokoje -obývací stěna, stěny, obývák, ložnice -kuchyně, kuchyňská linka -školní nábytek, šatna, šatny -kancelářský nábytek -nábytek do ordinace -altány -zahradní pergoly, pergola -dětská prolézačka -provedení: masiv, lamino.

Stavební společnost, činnost. Stavební práce: -výstavba nové stavby -novostavby na klíč -rekonstrukce, opravy stávající objekty. Typy staveb: -rodinné domy, RD -dvojdomky, dvojdomek -sídla firem, sídlo firmy, firemní sídla. Realizace hrubé stavby, hrubých staveb i kompletní stavby. Developerská činnost. Množství realizovaných ...