V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Provádíme montáž i prodej: -stavba rodinných a bytových domů -výroba a stavba betonových plotů -betové ploty -široká nabídka -zaměření -doprava -montáž.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - zednické práce - zemní práce.

Firma Falustav, působící v okrese Pardubice a celém regionu východních Čech, se zabývá realizací kamínkových koberců, výstavbou rodinných domů a rekonstrukcí bytů a domů na klíč. Práce: - pokládka kamenných koberců - bourání staveb. Stavba, výstavba: - rodinné domy na klíč - výstavba hrubé stavby - stavební rekonstrukce bytů, ...

Stavební společnost: - nový bytová, nebytový výstavba - fasády - technický dozor - inženýrská činnost.

Stavební firma. Výstavba bytových a rodinných domů, stavěných ve vlastní režii.

Údržba zeleně: - vyhrabání a vyčištění travnatých ploch - vyčištění vodních ploch - sečení a hnojení trávníků - mulčování - kácení stromů, drcení větví - realizace zahrad a parků. Stavební činnost: - rodinné domy - zahradní domky - stavby chodníků - zemní práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod

Stavební a obchodní společnost. Generální dodavatel staveb. Výstavba, rekonstrukce stavby.

Stavební firma - realizace staveb - rekonstrukce staveb - zateplování budov - izolace proti vodě - sanace betonových konstrukcí

Stavební činnost - zakládání staveb a přípravné práce - železobetonové výtahové šachty - základové desky, suterény, stropy.

Pronájem, prodej: - párty stany - nůžkové stany - skladové haly, stanová hala.

Stavební firma: - rekonstrukce, úpravy bytů, rodinných domů - výstavba rodinných domů - zateplení fasád.

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - stavba plotů, oplocení - dodávka, montáž oken (dřevo, plast, hliník).

Nízkoenergetické dřevostavby na klíč.

Stavební činnost: - architektonické návrhy staveb a interiérů - zpracování projektu od návrhu až po řešení detailu - řešení nízkoenergetických domů - inženýrská činnost - odborný dohled při realizaci - realizace staveb na klíč formou stavebního managementu - konzultační a poradenské služby.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zemní práce.

Revitalizace panelových domů - zateplování, nátěry a čištění fasád - rekonstrukce domů - opravy balkónů, teras a lodžíí na panelových domech.

Hodinový manžel. Oprava nábytku vodovodů, střechy, údržba. Instalatérské, zámečnické. Kompletní přestavba koupelny. Veškeré montáže. Starost o zahradu, sekání trávy, střihání a řezání keřů. Čistění a údržba bazénu. Kácení stromů.

Tesařství: -střechy na klíč -vazby, krytiny dle přání zákazníka -TONDACH, KM BETA, RÖBEN -rovné střechy s izolačními pásy -plasové fólie -moření proti houbám a plísním (máčením nebo nátěrem) -pergoly, altánky -zahradní domky (pro nářadí, rekreaci) -obklady stěn, stropů (palubky) -lešení trubková, HAKI, hliníková -bednění ...

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Správa nemovitostí - běžná správa a údržba domů. Developerská činnost - výstavba mezonetových bytů.

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodiště - dřevěné fasády - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - výstavba podkrovních bytů - zateplování Kompletní realizace interiérů. Výroba: - kuchyně - nábytek na míru

Výstavba chladíren, mrazíren, hal a potravinářských provozů. Montáž, prodej dveřních a vratových systémů Hormann a cool it.

Rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - topenářské práce - montáž podlahového topení.