V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí. Stavební činnost - rekonstrukce budov - bytová výstavba.

Projekce, výstavba: - nízkoenergetické a pasivní domy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví -Pronájem dopravních a mechanizačních prostředků

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - montáž sádrokartonů - elektroinstalační práce - podlahářské práce - dokončovací práce v bytech, domech.

Stavební činnost - rekonstrukce průmyslových objektů - kompletní dodávka staveb.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů i rodinných domů - rekonstrukce koupelen - půdní vestaveby a podkroví - zateplování fasád - truhlářské práce.

Stavební činnost - výstavba občanská a průmyslová - monolitické konstrukce - revitalizace bytových domů - fasády. Dodávky stavebního materiálu. Nákladní doprava - přeprava stavebních hmot. Půjčovna stavební mechanizace.

Služby v oblasti vody, topení a plynu - vodo topo plyn - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - vodoinstalační a vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalace, plynařské práce.

Zabýváme se výstavbou pozemních komunikací. Provádíme stavby včetně jejich změn i odstraňování.

Stavební firma AA - STAŠI nabízí: - výstavba rodinných domů - výstavba objektů pro podnikání - rekonstrukce budov - půdní nástavby, půdní vestavby - přestavby bytových jader - zemní práce - sádrokartony - malby a nátěry - stavby krbů a komínů - provádění a opravy fasád - demolice budov - vyklizení a likvidace ...

Projekční a inženýrská, stavební společnost, činnost: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace, projekce -generální dodavatel stavebních prací HSV a PSV -výstavba, opravy a rekonstrukce, nástavby, vestavby -občanská, bytová a průmyslová výstavba (živnostenské domy, provozovny, základní, mateřské školy) -projekce včetně profesí ÚT, ZTI, ...

Stavební činnost - realizace staveb: rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových domů, zateplování rodinných a bytových domů, novostavby rodinných domů - dozorování staveb, stavební dozor - inženýrská činnost.

Opravy a nátěry historických fasád: - vyřídíme veškerá potřebná povolení - klempířských prvků - případných sanačních prací - nátěry - nátěry fasád - historické malby - barevné řešení fasády. Krátké termíny, výhodná cena.

Rekonstrukce bytů a domů - hydroizalční práce - malířské práce - zednické práce - podlahářské práce - nátěry fasád - epoxidové podlahy.

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, bytových jader - omítky, obklady, dlažby - stavba pergol.

Služby: - kompletní stavební činnost - rekonstrukce

Služby: - stavební a technický dozor Výstavba: - rodinné domy

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů: -RD na klíč -kompletní rekonstrukce domů a bytů -hrubé stavby -zateplení budov a fasád -strojní omítky -zednické práce -bourací práce -výkopové práce -betonářské práce -projektová dokumentace.

Služby: - stavební činnost - bourací práce, demolice - desinfekce - dodávka průmyslová, úklidová chemie, gastrochemie

Stavební činnost: - stavební práce na klíč - komplexní stavební a zednické práce - zateplení fasád rodinných a bytových domů - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce - čištění a regenerace fasád - obklady, dlažby

REALIZACE VODOHOSPODÁŘSKÝCH STAVEB Vodovody, vodojemy, úpravny vod Kanalizace a čistírny odpadních vod Úpravy vodních toků, hráze a nádrže REALIZACE POZEMNÍCH STAVEB Občanská a bytová výstavba Komunikace, zpevněné plochy, chodníky Rekonstrukce a opravy památkově chráněných objektů Hřiště, sportoviště Průmyslové ...

Stavební a projekční činnosti v oboru „pozemní stavby“. - dodávky a montáže plastových, dřevěných (EURO) a hliníkových oken - revitalizace a rekonstrukce panelových, bytových i rodinných domů - hliníkové a ocelové konstrukce.

Stavební činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalace - topenářské práce