V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Opravy vozovek - opravování výtluků, trhlin a propadlých částí asfaltových povrchů.

- Komplexní řešení zdroje vytápění - prodejce systémové techniky - solární kolektory - solární panely - solární systémy - solární systémy STIEBEL ELTRON - tepelná čerpadla - tepelná technika - větrání s rekuperací - zařízení pro řízení větrání - řídící technika - inteligentní regulace - regulační technologie - podlahové ...

Geotechnické stavby: -zakládání staveb včetně sanací a rekonstrukcí základových konstrukcí (i povodně). GEOBET PLUS zajišťuje pomocí vrtací techniky WIRTH BO, ROTARY DRILLS HE-75, SIG MOUTNY, CEDIMA a HILTI provádění speciálního zakládání jak nových objektů, tak statického zajišťování stávajících.

Stavební práce, stavební služby, rekonstrukce: - domů - bytů.

V současné době se podnik specializuje zejména na rekonstrukce: - historických a památkově chráněných objektů - přestavby a přístavby - provádění půdních vestaveb a nástaveb. PRECIZ provádí většinu staveb formou dodávky "na klíč", je však schopen realizovat na přání investora pouze hrubou stavbu nebo jen její část.

Elektroinstalační práce Zateplování budov Výstavba - bytové budovy Štukatérské práce - stavební práce.

Služby: - stavba lanových parků - školení - kurzy.

Porovádíme veškeré práce v oblasti voda, topení, plyn: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - rozvody ústředního topení včetně rekonstrukcí - rekonstrukce kotelen - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních panelů - rozvody studené i teplé vody včetně rekonstrukcí - rekonstrukce koupelen.

Stavební firma. Stavební práce.

Stavební firma, která provádí hrubé stavby a rodinné domy na klíč, zateplení fasád a budov.

Výstavba, stavební činnost: - dřevostavby - zahrady - terasy - rekonstrukce - vodo, topo, plyn - odvlhčení staveb - zámečnictví.

Provádění zednických prací, obkladů, dlažeb a rekonstrukcí bytových jader.

Činnost: - stavební práce - zateplení střechy - zděné domy - nízkoenergetické domy - půdní vestavby.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Montáže, rekonstrukce a opravy: - stroje pro průmysl. Montáž: - ocelové konstrukce a haly.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Zabýváme se výstavbami, rekonstrukcemi rodinných domů a zahrad a sanacemi zdiva.

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - zemní práce - hrubá stavba.

Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - rodinné domy - bytové domy - koupelny - rekonstrukce - kamenické

Činnost: - realizace staveb - demoliční práce - výstavba komunikací - penetrační makadamy - hrazení bystřin - inženýrské sítě - meliorační práce.