V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Bytová výstavba a rekonstrukce budov - demoliční práce - odvoz a ukládku sutí - zednické, tesařské a klempířské práce - sanace budov.

Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč od projektu po finální realizaci, odborné poradenství.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - rekonstrukce koupelen.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné a klasické skříně - postele - stoly - dveře - zahradní nábytek - pergoly, altány a přístřešky

Rekonstrukce bytů a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - bourací práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Stavební společnost - dopravní stavby - pozemní stavby - průmyslové objekty - inženýrské sítě.

Služby - technické poradenství při zpracování investičních záměrů - projektová činnost - konzultační a inženýrská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.

Stavební společnost: - rekonstrukce a modernizace - sanace - kotvení - hřebíkování svahů - mikropiloty - zpevňující a těsnící injektáže - izolace-akustické, tepelné - odvlhčování zdiva injektáží. Pronájem: - ruční pěchy - AVIA s kontejnerem a hydraulickou rukou - drobná stavební mechanizace - štípačka na dřevo.

Výstavba rodinných domů, zateplování fasád, rekonstrukce koupelen a jader. Natěračské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Služby, práce: - vodoinstalace - topenářské - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce bytů, domů.

E-shop - solární a fotovoltaické články - diagnostické přístroje - měřicí přístroje.

Prodej: - řezivo - krovy - prkna - fošny - trámy - hranoly - latě - palivo (dřevo). Výroba: - krovy - pergoly. Komplet střechy.

-Přípravné práce pro stavby

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Zednictví

Stavební firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na výstavbu, rekonstrukce i demolice budov, rodinných domů v regionu Zlínský, kraj, Hodonín, Brno. Realizace: - výstavba budov - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce budov - podkrovní, půdní vestavby - bytová jádra - správní objekty - skladovací haly - zpevněné ...

Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů.

Stavební firma: -zateplování budov -řešení termoregulace -rekonstrukce -stavby na klíč od návrhu až po stavbu -výměna oken.

Kompletní stavební práce.

Výroba a prodej - dětská pískoviště - zahradní domky - blokové chatky - altány - pergoly Montáž - osvětlovací kabiny