V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Fotovoltaická elektrárna - dodavatel energie z obnovitelných zdrojů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Poradenská, kompletní inženýrská a investorská činnost ve stavebnictví: - projektování staveb - dodávky staveb na klíč - rekonstrukce a modernizace - demolice a sanace objektů.

Provádí: -stavební práce -komplexní stavby budov -obchodní činnost.

Výroba, dřevovýroba, prodej: -dřevěné přepravní palety, dřevěných palet -dřevěné obaly -přepravní obalové bedny, klece, palety, kazety, proklady, zarážky, rohože, přepravky -lešenářské podlážky -výrobky na zakázku dle požadavků.

Stavební práce: - obklady, dlažby - zateplování, fasády - kompletní rekonstrukce koupelen.

Provádíme stavby na klíč, revitalizace, rekonstrukce, demolice, zemní práce, zateplení rodinných i panelových domů.

Rekonstrukce - rehabilitační bazény. Architektonický ateliér. Rekonstrukce - historické objekty, RD, domy pro seniory.

Architektonická a projekční činnost - návrhy interiérů - projektové dokumentace. Realizace staveb - výstavba na klíč.

Český svaz curlingu je zřizovatelem a stoprocentním vlastníkem společnosti Curling Promo s.r.o. Výstavba a provoz komplexně bezbariérové curlingové haly v Praze Roztylech. Curlingové akce: - curlingové akce pro firmy - tréninky začátečníků - společensko sportovní večery včetně odborného výkladu - zorganizování turnaje a občerstvení ...

Rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Návrhy interiérů, realizace - kuchyně - 3D vizualizace.

Naše společnost nabízí širokou nabídku stavebních prací. K práci používáme ty nejmodernější výrobky firem Wienerberger, Heluz, Tondach, Ytong a jiných. Zabýváme se opravami památkových chráněných budov, provádíme opravy kostelů, kaplí, fasád. Jsme specialisté na bezpečnostní značení všeho druhu. Provádíme rekonstrukce staveb, vyřešíme odvodnění ...

Stavební činnost - bytová výstavba - bourací práce, demolice - zateplování fasád.

Návrh, realizace: - kuchyně - koupelny - nábytek na míru - rekonstrukce bytů, domů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy

Projekce, realizace a servis - pozemní i střešní fotovoltaické elektráreny na klíč. Dodávka - jednotlivé komponenty pro výstavbu fotovoltaických elektráren.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - stavební a technické dozory.

Rekonstrukce interiérů a exteriérů - malířské práce - natěračské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování.

Práce, řemeslo: - zedník - zateplení - obklady a dlažby

Projekční +stavební firma. - rodinné domy na klíč - průmyslové haly - výrobní a zdravotní provozy. Rekonstrukce staveb. Opravy památek. Zateplování budov, renovace fasád.

Návrh, realizace, výstavba: - nosné ocelové konstrukce - opláštění staveb.

Fotovoltaika - monokrystal - polykrystal - amorfní panely - postup prací - typy instalací - legislativa - výkup - technické info.

Prodej: - nástroje pro tvorbu www stránek

Prodej, montáž, oprava, servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky