V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Firma DAN INTERIÉR s.r.o. - odborník na interiéry a stavby, se zabývá všemi činnostmi souvisejícími s výstavbou i úpravou staveb v bytové i nebytové oblasti, včetně dodávek materiálu.

Speciální zakládání staveb - mikropiloty - jádrové vrtání - zemní a výkopové práce - sanace stavebních objektů.

Služby: - statika dřevěných konstrukcí - mykologické rozbory - měření vlhkosti dřeva

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy Developerská činnost

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní a výkopové práce Služby: - výškové práce - nákladní autodoprava, odvoz suti Ubytovna U Hellady 498/3 Praha 4

Stavební činnost - rekonstrukce a reviztalizace občanských a bytových staveb - zateplování budov - rekonstrukce balkónů.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - dřevostavby - hausboty - rekonstrukce domů - demolice - zednické práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen, bytových jader - montáž podlahového topení.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce

Provádíme zednické, sádrokartonářské, malířské, instalatérské a elektrikářské práce. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytů, domů či půdní vestavby. Dále nabízíme službu Home Servis - zvládneme zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti (montáže nábytku, kuchyní, údržbářské práce aj.)

Stavební činnost, výstavba: - dopravní stavby, komunikace - zemní a výkopové práce - zakládání staveb - pokládka betonových, žulových, kameninových a dalších typů dlažeb

Služby: - rekonstrukce domů, bytů i nebytových prostor - zateplování - montáž oken, dveří - realizace zahrad

Stavebnictví, výstavby a rekonstrukce. Provedení: - staveb rodinných domů na klíč - stavební rekonstrukce včetně rozvodů: - elektro - voda - odpady - topení - obklady - dlažby - zámkové dlažby - zateplení budov - bazény venkovní i vnitřní.

Specializovaný ústav -pro rekonstrukci (opravy) městských památkových-historických objektů.

Vyrábíme pergoly, zahradní altány, přístřešky na auto, zastřešení terasy, hliníkové a dřevěné pergoly, ploty, garážová stání, zastřešení a zastínění pergoly, zahradní posezení.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební činnost, výstavba: - bytové a rodinné domy - rekonstrukce - občanské stavby - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - kanalizační sítě

Zateplování budov, RD, fasády. Tepelné izolace: - polystyrén - extrudovaný polystyrén - minerální vlákna. Občanská výstavba. Průmyslová výstavba.

Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Elektromontáže, elektroinstalační práce - silnoproud, slaboproud - istalace solárních elektráren.

Stavební práce a rekonstrukce - instalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: -rodinné domy -občanské, bytové stavby -průmyslových staveb -bytů -zemní práce strojem UNC 070 -pokládka zámkové dlažby. Drobné stavební práce: -zednické -zámečnické -obkladačské -tesařské -klempířské, pokrývačské -elektroinstalatérské -topenářské ...

Služby: - developerská činnost - výstavba rezidenčních projektů