V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Práce: - obkladačské - obklady, dlažby, zámková dlažba - sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - zateplování objektů, fasády - izolatérské, teplelné izolace. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra, byty. Výstavba, stavba: - rodinné domy. Autodoprava.

Zednictví - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce.

Pokládka zámkové dlažby. Úpravy a rekonstrukce vodních toků. Zahradnické úpravy.

Stavební společnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - revitalizace panelových domů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Částečné i kompletní bytové rekonstrukce, stavební a sádrokartonářské práce, elektrikářské práce, malířské práce, luxusní povrchové úpravy.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby a nástavby Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalace - zámková dlažba - zámečnická výroba Montáž, oprava, servis: - ponorná čerpadla

Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Stavební a obchodní činnost. Specializace na sádrokartonové konstrukce, zdvojené podlahy a minerální podhledy. Prodej sádrokartonu, podhledové kazety, podkonstrukce, tmely, spojovací materiál. Množstevní slevy. Poradenství: - elektro - stavební oblast. Zajištění obstaravatelské činnosti v oblasti elektro a stavební: - elektro - povolení ...

Stavební firma: - stavební práce, rekonstrukce - plynařské práce, revizní prohlídky plynových kotlů, zavádění plynových potrubí vč. tlakových zkoušek - zednické a obkladačské práce - topenářské práce - instalatérské práce...

Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zateplení budov - opravy fasád - anhydritové podlahy - zemní práce.

Projektování, výstavba a provozování FVE - fotovoltaické elektrárny Chválkovice.

Už více než 15 let se zaměřuji se svým týmem na komplexní dodávky interiérů pro domácnosti i firmy. Při jednotlivých návrzích vycházím především z individuálních potřeb každého zákazníka, hlavní důraz kladu na kvalitu a netradiční řešení.

Služby: -profesionální technické zajištění kulturní, sportovní a společenské akce. Pronájem, prodej: -velkoplošné LED obrazovky LEDVIEW, velkopošná obrazovka -promo akce -pronájem pódií. Realizace, provozování, servis: -fotovoltaické elektrárny na klíč -solární - fotovoltaické panely -monitorovací systém ENERGOMONIT pro ...

Malířské i natěračské práce včetně nátěrů fasád, dveří, oken, podlah a ocelových konstrukcí. Renovace umakartových jader.

Prodej řeziva - hranoly, fošny, prkna, palubky, OSB desky, latě, palivo. Řemesla - truhlářské práce - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - rizikové kácení stromů - výškové práce. Výroba - dřevostavby - zahradní nábytek - pergoly, altány.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů, rodinných domů a bytů - zemní a výkopové práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - zateplování objektů - elektroinstalační práce - klempířské práce.

Činnost: - montáž sádrokartónových konstrukcí - instalace tepelných izolací - montáž veškerých podhledových konstrukcí - montáž střešních oken a palubek - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - elektro instalace

Činnost: - developer - vývojový projektant - investiční výstavba.

Stavební činnost, projekce, rekonstrukce, stavby na klíč: -rodinné domy -chodníky a komunikace -pozemní stavby -administrativní budovy -průmyslové a obchodní stavby -inženýské sítě.