V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Výstavba a prodej rodinných domů.

Zednictví - zednické práce - rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader - obkladačské práce.

Design a návrh bytových interiérů - návrh a výroba nábytku - bezpečnostní kamery, zámky, alarmy - rolety, stínící technika, žaluzie - návrh a montáž osvětlení.

Montáž vodo-topo-plyn. Rekonstrukce koupelen a půdních vestaveb.

Stavební firma, výstavba: - průmyslové objekty, haly - administrativní budovy - rodinné domy - zateplování objektů - rekonstrukec budov - opravy historických fasád.

Zednictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Rekonstrukce a výstavba výrobních objektů, bytových domů a objektů občanské vybavenosti. Zděné konstrukce a omítky všech typů vnitřní i vnější.

Izolace plochých střech, střešních teras a střešních zahrad. Provádění klempířských prací, plechových střech a plechových fasád.

Stavební firma: - zateplování panelových domů - prodej, montáž plastových oken a dveří - obkladačské práce - rekonstrukce bytů.

Montáž, demontáž: - atypické lešení - systémové lešení do výtahových šachet - lešení a montážní plošiny do výtahových šachet a světlíků. Stavební činnost: - zateplování Sanace staveb. Kompletní stavební činnost. Stavby na klíč. Výtahy. Rekonstrukce výtahových šachet. Zajišťujeme rekonstrukci výtahových šachet.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - pergoly, přístřešky - zahradní domky a nábytek.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové jímky, nádrže na dešťovou vodu - vsakovací systémy - čističky odpadních vod pro rodinné domy.

Generální dodavatel pozemních staveb.

Správa, pronájem a prodej nemovitostí. Stavební práce - výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Vedení účetnictví. Notářské a právní služby.

Betonservis s.r.o., stavebnictví, specializace na : monolitické hrubé stavby; základové desky, pasy, patky, betonové věnce a monolitické železobetonové stropy - rodinné domy, průmyslové stavby, haly; opěrné i nosné zdi; výroba a uložení betonářské výztuže, betonové konstrukce i v pohledovém provedení.

Výstavba bytových domů a prodej bytů.

Stavební společnost - výstavba rodinných nízkoenergetických domů - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen.

Pozemní stavitelství, developerská a realitní činnost - bytová výstavba a rekonstrukce budov - výškové práce - zateplování - projektové práce.

Stavební firma, stavební práce, stavitelství: -obnova, rekonstrukce a zateplování fasád budov. Provádíme zateplování budov, rodinných domů. Zhotovení stavební projektové dokumentace. Rekonstrukce budov.

Služby: -demolice budov -stavební práce -úpravy terénů a zahrad -přestavba bytových jader -úpravy interiérů -obkládací práce -usazování plastových oken -prodej čedičové dlažby, ecoru a plastových oken

Výroba, montáž: -dřevostavby

Stavební společnost - bytová výstavba - dřevostavby, dřevěné domy.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - dřevostavby na klíč.