V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Služby: - vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce - čištění odpadů a kanalizace - rekonstrukce domů, bytů - bytová jádra - přestavby.

Činnost, práce: - povrchové úpravy interiérů a exteriérů - štukatérské práce - malířské a lakýrnické práce - obklady, dlažby - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské práce - rekonstrukce domů, bytů

Výstavba bytových a nebytových budov Silniční nákladní doprava

Kompletní služby ve stavebnictví. Činnost: - stavební - dodávky RD na klíč, zateplování budov, certifikát Zelená úsporám - projektová - projekty RD, projekty ZÚ - inženýrská činnost - stavební dozor pro investory. Prodej: - sanační omítky - TERRANOVA - tenkovrstvé omítky TERRANOVA - tepelné izolace - OSRIL, ISOVER, DEK.

Služby: - bezpečnostní agentura: - ostraha majetku, osob - stavební práce

Topenářské a bourací práce. Montáž sádrokartonů. Rekonstrukce bytových jader. Čištění odpadů a kanalizace, monitorování kamerou. Vodoinstalatérské práce.

Stavba, výstavba: -inženýrské sítě Práce: -zemní -demoliční -izolace -rekonstrukce

Výroba, montáž: -hliníkové a ocelové konstrukce Práce: -rekonstrukce objektů Služby: -projektová a inženýrská činnost

Řemesla, práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské Pila, výroba: - řezivo - prodej palivové dřevo Výstavba: - dřevostavby - srubové domy

Služby: -účetní -daňové -odkup pohledávek -fúze a akvizice Stavba, výstavba: -průmyslové stavby Práce: -rekonstrukce -zámečnictví -kovářství

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - komunikace - inženýrské sítě - rekonstrukce

Práce: -výkopové -rekonstrukce -doprava štěrku, písku -odvoz suti a odpadu

Průmyslová automatizace, strojní výroba a zámečnická výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - konstrukční práce, návrhy a tvorba výkresové dokumentace - kontrolní a měřící přípravky - nástrojařská výroba - svařování a ocelové konstrukce - modely, formy a výrobky z kompozitů - automatizace, implementace řídících systémů, HW, SW - síťové ...

Prodej dřeva, výrobků ze dřeva a deskových materiálů: - kuchyňské desky - okenní parapety - palubky - okna - dveře - latě a palubky - nábytkové hrany, kování - srubové domky - lišty.

Stavební činnost - výstavba domů - rekonstrukce budov - elektroinstalační práce - zateplování. Nákladní autodoprava. Půjčovna lešení a přívěsného jeřábu. Údržba budov - opravy technologických zařízení budov.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Činnost: - stavební projekce - kompletní stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů

Stavební firma. Výstavba, oprava, rekonstrukce: - rodinné domy - chodníky, komunikace, parkoviště. Práce: - zemní, výkopové - ořezy a kácení stromů - autodoprava - práce vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, prodej: - písek, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Služby: - stavební projekce - inženýrská a investorská činnost - stavební činnost

Služby - autodoprava nákladní - zemní práce - stavba a rekonstrukce lesních cest - řezání betonu a asfaltu.

Služby, práce: -asfaltování vozovek. -opravy překopů vozovek. -řezání asfaltových, betonových vozovek. -frézování vozovek. -dlaždičské.