V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Činnost: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - provádění inženýrských a dopravních staveb

Činnost pojišťovacího zprostředkovatele Stavební činnost: - vodoinstalace - stavebnictví - elektroinstalace - opravy rekonstrukce domů - výstavby domů - domy na klíč - obklady - venkovní dlažby - oplocení - stavební dozor - zakládání staveb.

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Práce: - monolitické konstrukce, monolity - betonáže - ukládka betonářské oceli - zemní a výkopové práce - stavební práce - demolice, demoliční práce. Výstavba, realizace: - fotovoltaických elektráren, fotovoltaické elektrárny, FVE - oplocení, ploty - kamenné dlažby - komunikace.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce

Voda-topení-plyn. - dodávky a montáž v oboru vodoinstalace - topení ve všech dostupných materiálech - plynoinstalace - centrální vysavače - rekonstrukce stoupaček a ležatých rozvodů v bytových domech - rekonstrukce bytových jader - podlahové vytápění - projekce a poradenský servis v oboru - záruční a pozáruční servis.

Stavební činnost: - rekonstrukce - revitalizace

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

Pachta Ladislav - IMPEA Čistírny odpadních vod a čistění vody

Projekt, výstavba, realizace na klíč: - roubené dřevostavby, roubenky - srubové stavby, sruby - stavby rámové konstrukce - zahradní přístřešky, altány, pergoly - dřevointeriéry - montáž krovů s půdními vestavbami - obložky oken, dveří, štíty, zábradlí, okna, předstěny, stropy.

Prodej: - nové mobilní domy (mobilheimy) od předních výrobců v cenových relacích cca 650 tis. Kč až 1, 5 mil. Kč dle výbavy a rozměrů. Výkup, dovoz: - použité, ale velmi zachovalé mobilní domy ze zahraničí (cca 100 tis. až 600 tis. Kč dle stavu, výbavy a rozměrů).

Zednictví - izolační práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Práce: - rekonstrukce koupelen

Služby: - dodávka technologických celků a zařízení pro čištění a úpravu vod - výstavba nových ČOV formou „na klíč“ - rekonstrukce a intenzifikace stávajících ČOV - dodávky řídících systémů pro technologie čištění a úpravy vod - optimalizace provozu čistíren komunálních a průmyslových odpadních vod - studie a návrhy technologií čištění ...

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Montáž - zabezpečovací systémy včetně připojení k PCO pultům - kamerové systémy - požární systémy včetně připojení k PCO pultům - fotovoltaické elektrárny - domovní telefony - videotelefony - anténní rozvody. Elektromontážní práce.

Údržba a realizace zahrad. Pěstování a prodej okrasných rostlin. Stavební činnost - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů.

Naše služby: - komplexní dodávky staveb včetně dodávek technologií. Stavba, výstavba: -bytová -nebytová -průmyslová -rekonstrukce

Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra -kuchyňské linky. Kompletní vybavení koupelen. Prodej: -obklady -dlažba.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - nábytek - pergoly - dřevostavby.

Sádrové omítky a lité podlahy - dodávky hrubých staveb - stavby na klíč - strojní omítky - lité anhydritové podlahy - epoxidové podlahy - sádrokartonové konstrukce - zateplovací systémy - rekonstrukce staveb - fasády - speciální povrchové úpravy – benátské štuky, betonimage - malířské a dokončovací práce.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Stavba rodinných, rekreačních a obytných domů na klíč a průmyslových staveb. Rekonstrukce rodinných, rekreačních a obytných domů. Zateplování domu velkoobchod a maloobchod