V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Společnost TIP DaS s.r.o. je unikátní na trhu dřevostaveb.

Zednictví - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - malířské práce.

Realizace: - koupelny, kuchyně - interiéry na klíč. Rekonstrukce a modernizace: - byty a rodinné domy.

Poradenství v oboru a internetový prodej úpraven pitné, podzemní a povrchové vody a čistíren odpadních vod, septiků, jímek a zemních filtrů pro domácnosti a firmy. Odběry vzorků vody a jejich analýza v akreditované laboratoři. Vystavení posudků.

Zakázková výroba originálních interiérů, filmových a divadelních dekorací. Výroba televizních reklam a hudebních klipů. Truhlářská výroba nábytku na zakázku.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Zednictví - stavební a zednické práce - hrubá stavba - sádrokartonářské práce - izolační práce - rekonstrukce bytových jader - digitalizace stavebních výkresů.

Stavba, výstavba: -rodinné domy Práce: -zateplování budov -rekonstrukce Projekční práce.

Naše firma nabízí: Návrhy, projekty, 3D vizualizace a realizace - zahrady rodinných domů - veřejná zeleň - parky, aleje - firemní areál Realizace - terénní úpravy, kanalizace - zakládání trávníků, kobercové trávníky - okrasné výsadby Zakázková dřevovýroba - přístřešek, pergola - ...

Projekce, výstavba bazénů, staveb, závlahových systémů, oplocení sportovišť, průmyslových hal - výkopové práce - stavby altánů a zimních zahrad - dřevostavby. Zpracování projektů zahrad, firemních objektů a veřejných prostranství - realizace zahrad na klíč - poradenské služby v oblasti zahradní architektury - terénní a sadové úpravy ...

Stavební činnost, výstavba, služby: - bytová - rekonstrukce - zemní a výkopové práce - instalatérské, zednické, topenářské - elektroinstalační, malířské

Práce: -zednické -rekonstrukce bytů a domů

Stavitelství: - rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplení domů

Koupelnové studio - koupelny na klíč - rekonstrukce koupelen - podlahářské práce - malířské práce - truhlářské práce.

Čištění odpadních vod Domovní čistírny odpadních vod Plastové nádrže Školení

Realizace: - dopravní a inženýrské stavby - pozemní komunikace - s živičným povrchem - dlážděný povrch - parkovací a odstavné plochy - rekonstrukce a opravy: - městské komunikace - chodníky - výstavba kanalizace - realizace sportovní plochy - pokládka dlažby: - zámková a žulová - řezání živičných a betonových krytů - ...

Finanční poradenství Investiční výstavba státní dotace: - realitní kancelářprodej, pronájem - byty - domy - pozemky - realitní kancelář (prodej, pronájem) - rodinné domy Obchodní zastoupení RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemků Inženýrská činnost, projekty staveb (developer).

Kompletní výstavba fotovoltaických elektráren, , na klíč”. Prodej jednotlivých součástí pro fotovoltaické elektrárny. Prodej velkoprostorových svítidel.

Stavební firma: - výstavba průmyslových hal - opláštění budov - kompletní stavební práce - rekonstrukce budov

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Naše společnost realizuje novostavby na klíč. Nabízíme komplexní servis od zaměření, návrhu a bezplatné cenové kalkulace až po samotnou realizaci a jednotlivé stavební práce.

Nabízíme: - kompletní rekonstrukce koupelen a bytových jader - elektroinstalace - elektromontáže - vodoinstalace - topení - kanalizace.

Zemní práce Čištění - rybníky, vodní nádrže, toky technologií sacích bagrů

Práce, revize: -elektroinstalační Služby: -poradenství v oblasti solárních systémů

Obkladačské práce, rekonstrukce koupelen, elektro i vodoinstalace, sádrokortonové konstrukce.