V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční objekty - revitalizace bytového fondu i komerčních objektů - vybavení a rekonstrukce interiérů. Dodávka, montáž: - plastová okna.

Společnost Bau CZ spol. s r.o. realizuje výstavbu bytů a průmyslových objektů, rekonstrukci, střešní konstrukce, vazníky, oplechování. Také zajišťují sanace a opravné práce železobetonových konstrukcí, omítky, zateplení a fasády.

Firma Kovo Třinec, s.r.o. se sídlem v Třinci nabízí od roku 2000 širokou škálu služeb. V rámci své činnosti nabízí: - personální služby - úklidové služby - údržbu zeleně - stavební práce - pronájem plošiny. Personální služby: Pokud hledáte práci nebo potřebujete zaměstnance, nabízíme vám profesionální komplexní řešení vašeho ...

BP STAVBY Morava s.r.o. se zaměřuje na stavební a inženýrskou činnost, zakládání staveb, monolitické konstrukce a generální dodávky staveb.

Zabýváme se realizací střech, nejen jejich samotnou výstavbou, ale i oplechováním klempířskými prvky a samotnou pokládkou střešní krytiny. Není pro nás žádný problém namontovat střešní okna a udělat podkrovní místnosti ze sádrokartonu a nebo jiného materiálu. Opravíme a nebo vystavíme nový komín. Pokládáme střešní krytinu pálenou, betonovou, ...

Činnost: - instalatérské a topenářské práce - solární systém, tepelné čerpadlo - stavební činnosti. Služby: - mezinárodní automobilová doprava - stěhování - vyklízení - likvidace.

Společnost FLEXI s.r.o. působí jako designové koupelnové studio. Navrhujeme a realizujeme koupelny, zabýváme kompletním řešením interiérových a exteriérových dlažeb a obkladů. Součástí našich služeb je vizualizace, vizualizační návrhy. Jsme jedním z největších dovozců italských obkladů a dlažeb značek CEASAR, FAP a SICHENIE. Koupelnové ...

Stavební firma, stavby na klíč, rekonstrukce historických objektů, zahradní domky -kompletní dodávky staveb -bytové a rodinné domy -domky klasické, ekonomické -montované domy - rodinné domy, rezidence, haly, altány, loděnice, garáže (systém FORT) -penziony, restaurace, hotely -repliky historických staveb -půdní vestavby ...

Autodoprava, betonárka, stavby domů, žňové služby, agroslužby Zprostředkování: -mezinárodní doprava -doprava stavebního materiálu do zahraničí. Prodej: -agrokomodity -seno, sláma, siláž -stavební materiál. Stavební činnost: -stavební úpravy -kompletní stavby domů. Betonárna, výroba: -betonové směsi -betonové stavební dílce.

Domo stavby Brno s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukci bytů a domů včetně zařízení, stínící techniku, obklady, koupelny, kuchyňské linky, tapetování a výmalbu, podlahářské práce a mnoho dalšího.

Společnost Galimed, s.r.o. se sídlem v Plzni se již od roku 2009 zabývá činností v oblasti obnovitelných zdrojů energie a saving energy. Naše společnost je generálním dodavatelem fotovoltaických elektráren v průmyslových zónách, rodinných domech, výrobních a logistických center a na střešních plochách hal. Samozřejmostí je poskytování ...

Stavební rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader, rodinných domů, chalup

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Stavební firma, činnost, práce: -stavby na klíč -novostavby -opravy, rekonstrukce, modernizace -tesařství, krovy, střechy, tvrdé krytiny (pálené, betonové, vláknocementové) -klempířství včetně tvarovaných krytin. Dřevovýroba: -výrobky stavebního truhlářství -eurookna (atypické rozměry).

Dřevovýroba, truhlářství, zakázková výroba: -okna, okno, oken, dveře, dveří -schody, schodiště -nábytek, nábytku -dětská, dětské hřiště -obalové bedny, bedna -palety -zahradní chatky, dřevostavby -pergoly, altány, posezení -domky pro nářadí -zahradní nábytek -zahradní doplňky. Dětská hřiště: -projekce, montáž, revize, ...

Stavba nízkoenergetických rodinných domů na klíč

Naše stavební firma se zabývá malířskými a natěračskými prácemi, mimo to provádíme také zednické a stavební práce. Malířské, natěračské, stavební práce, malby, nátěry výrobních hal, nátěry fasád, střech, rekonstrukce domů, zednictví, stavebnictví Mikulov, Ivančice, Hodonín - zateplení fasád - úpravy terénu - montáž sádrokartonu, ...

Stavby ADAHOR s.r.o. je česká stavební společnost sídlící v Pardubicích. Specializuje se na zateplení fasád, výstavbu, rekonstrukce a další stavební služby.

APRIS PRO s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti stavebnictví. Od přípravy projektu po kolaudaci, firma poskytuje odbornou podporu i řízení dokumentace.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb. Realizace staveb na klíč, staveb na dokončení.

Bytové a domovní elektroinstalace, instalace svítidel, instalace a výměny vypínačů a zásuvek, údržba nemovitostí, výměny, opravy, servis zařizovacích předmětů, montáž nábytku, tapetování, stěhování, vyklízení, zahradní práce, ořezy stromů, autodoprava.

Společnost Czech Hydro s.r.o. vlastní a provozuje 11 vodních elektráren v České republice.

Stavební firma Z&V se sídlem v Kladně se zabývá komplexní stavební činností a realizací střech na klíč. V rámci zhotovení střech zajišťujeme kompletní dodávku, a to včetně všech řemeslných a dokončovacích prací - klempířství a tesařství. Současně zajišťujeme také stavby rodinných domů, a to od návrhu až po realizaci, včetně veškerých stavebních ...