V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Obkladačství, práce z kamene, dlažební práce Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Znojemsko: -domovní údržba -opravy sklepů -omítkářství. Jsme parta živnostníků, zabýváme se nejen stavbou nových domů, ale i různých oprav a odstranění závad starších domů. Naší prioritou je pomoci zákazníkovi doporučením ověřených ostatních profesí ...

Firma Jiří Bašta, se sídlem v Novosedlech nad Nežárkou, je váš spolehlivý partner v oblasti stavebnictví. Nabízíme širokou škálu stavebních prací, od stavby rodinných domů až po kompletní rekonstrukce domů a bytů. Naše služby zahrnují také zateplování domů, nátěry fasád, montáž sádrokartonů a pokládku obkladů a dlažeb. Kromě stavebních služeb ...

Balstavo, s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukce domů, bytů, koupelen a bytových jader, zateplování fasád, zemní a výkopové práce, obklady, dlažby a bourací práce.

Bezvýkopové technologie - řízené protlaky: - pokládka potrubí a kabelů bez výkopu stavební jámy - protlaky na vodu, plyn, kabel NN, VN, kanalizaci aj. inženýrské sítě. Neřízené protlaky: - podvrt pod komunikací. Výkopové a zemní práce Výstavba inženýrských sítí. Demolice stávající stavby. Zakládání staveb.

Realizace fasád. Zateplovací systémy. Rekonstrukce rodinných domů včetně terénních úprav.

Společnost Lukáš Prokel se věnuje stavebním pracím. Provádíme přípravné a dokončovací stavební práce, montáž sádrokartonů, fasády, ploty, suché stavby. Pokládka zámkové dlažby, kamenné dlaždy, kamenných koberců, keramických obkladů a dlažeb. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce rodinných domů, bytů, koupelen. Zednické práce i kompletní ...

Společnost TTJ dřevostavby s.r.o. se zabývá kompletním servisem týkající se dřevostaveb. Nabízíme vám prvotní rozvahu, projektovou dokumentaci, včetně studie a projektu pro stavební povolení až po vlastní provedení stavby.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi stavebními plány, pak je DOSEFO s.r.o. tou pravou volbou. Zabýváme se pozemními stavbami, terasami, fasádami či luxusními koupelnami. Realizujeme novostavby a rekonstrukce rodinných domů, dřevostavby, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, včetně luxusních, koupelnové ...

Společnost MG-PLUS, s.r.o. je firmou zabývající se stavebními prácemi.

Azena s.r.o. se zaměřuje na projekci a stavbu rodinných domů a komerčních objektů.

Společnost Kemada Tech se zabývá instalací a následným servisem fotovoltaických systémů.

LMS system s.r.o. se zabývá elektromontážními a elektroinstalačními pracemi, fotovoltaickými elektrárnami, včetně montáže hromosvodů, zabezpečovacích systémů a osvětlení.

Společnost SMILE ENERGY s.r.o. se skládá z týmu lidí s letitou praxí v oboru fotovoltaických elektráren.

M.G. STAVBY s.r.o. je firma, která realizuje stavební práce.

Stavební firma OSP spol. s.r.o. provádí veškerou stavební činnost. Řeší střešní vazníky, spolupracuje s koupelnovým studiem a pořeší i domy na klíč v okrese Znojmo. Zajišťuje stavby, projekty, dodávky stavebního materiálu a betonu na celé jižní Moravě i na jiných místech ČR. Vlastní projekční kancelář a koupelnové studio kde zpracovává projekty ...

Zemní a výkopové práce, výstavba komunikací a inženýrských sítí je hlavní činností firmy DS DUMA s.r.o..

Zabýváme se dovozem, prodejem a revitalizací mobilních domů (mobilheimů) vyrobených v zemích západní Evropy. Našim klientům navíc nabízíme kompletní přestavbu sezónního mobilního domu na mobilní dům celoroční.

Rodinná stavební firma Navláčil s.r.o. se sídlem ve Zlíně a logistickým centrem v Tlumačově se již více než 25 let jako generální dodavatel zabývá především průmyslovou výstavbou na klíč. Součástí naší činnosti je tak výstavba výrobních a skladových hal, železobetonových objektů, administrativních objektů, základů pod stroje a dalších ...

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.

EMURY s.r.o. se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren.

Společnost Machala stavby se zabývá kompletní stavební činností. Novostavby veškerých typů objektů včetně rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby RD, bytových jednotek, objektů pro bydlení, hospodaření, skladování a objektů občanské infrastruktury. Fasády včetně jejich zateplení. Zdění, zednické práce a betonování. Dlažby a obklady. ...

Firma DS Partner s.r.o, která sídlí v Blansku, poskytuje stavební práce v okolí Blanska a Brna. Realizuje i zemní a výkopové práce a bagrování ve stejné oblasti. Provozuje vnitrostátní a mezinárodní autodopravu.

Práce: Benada Dřevostavby -dřevostavby -dřevodomky -truhlářství -domy na prodej -nábytek na prodej. Fakturační adresa: J. Palacha 2522/34 690 02 Břeclav.

HORKÝ - stav s.r.o. se zaměřuje na stavební činnost a rekonstrukce.

Nabídka projektů rodinných domů typových i individuálních. Výstavba rodinných domů na klíč zděných i dřevostaveb po celé ČR.