V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Stavební firma Jiří Vrba & spol. Stavební firma: -občanská, bytová výstavba. -průmyslové stavby. -rekonstrukce budov. -inženýrské sítě. -zemní práce.

Naše společnost již od svého vzniku v roce 2009 působí v oblasti stavebnictví a podařilo se nám z ní vybudovat stabilní a spolehlivou firmu s širokým spektrem poskytovaných služeb. Našim zákazníkům se snažíme nabídnout veškerý komfort a kvalitu. Naše služby: - rekonstrukce domů a bytů, nebytových prostor, obchodů a provozoven - stavba ...

Společnost Moskala Stavební s.r.o.je stavební firma specializující se na rekonstrukce rodinných domů, novostavby rodinných domů, zateplování. Dále provádíme výkopové a zemní, geodetické práce, projekční činnost, stavební dozor a další.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Společnost Pila Josef Tulach Hřiměždicích se specializuje na výrobu a prodej kvalitního řeziva, včetně palubek a pořezového dříví. Zabýváme se také výrobou zahradního nábytku, podlah, houpaček, zahradních domečků, pergol a stání pro kobyly.

Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace - ocelové konstrukce, haly. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Hledáte stavební firmu, která vám dokáže nabídnout širokou škálu služeb? Potom neváhejte a obraťte se na společnost PORTISTAV, s.r.o., která sídlí v Praze na adrese Šimůnkova 1607/17. PORTISTAV, s.r.o. je stavební firma, která poskytuje svým zákazníkům širokou paletu stavebních činností. Do jejího portofolia služeb patří bytová i nebytová ...

Pevo group s.r.o. se zaměřuje na stavební a zemní práce, elektroinstalace, vzduchotechniku a zabezpečovací systémy.

JELSTA s.r.o. se zaměřuje na dodávky staveb, novostaveb, rekonstrukce bytového jádra a historických objektů a provádí průmyslové, bytové, inženýrské a občanské stavby.

Vodoinstalatérství, topenářství

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá elektromontážemi, trafostanicemi, fotovoltaikou a dalšími službami v oblasti elektrických zařízení, pak je KRYLL elektro s.r.o. tou pravou volbou pro vás. KRYLL elektro s.r.o. je rodinná firma s tradicí od roku 1991, která působí po celé České republice. KRYLL elektro s.r.o. ...

Hobby centrum Uhelné sklady Drůbežárna Velkoobchod ovoce Stavební závod

DD Haus s.r.o. se specializuje na nízkoenergetické dřevostavby a služby od projektování po realizaci stavby, včetně poradenství a zastupování na úřadech.

Jiří Vrba se zaměřuje na občanské, bytové a průmyslové stavby, rekonstrukce, inženýrské a vodohospodářské projekty.

TLAK SMOLÍK s.r.o. Stavební firma Břeclav. provádí stavební činnost, stavební práce: -občanská, průmyslová, bytová -stavby na klíč - výstavba rodinných domů, rodinné domy -zemní a výkopové práce -mikroprotlaky pod komunikacemi, vodními toky, budovami-mikrotunelování, (protlaky) -recyklace stavební suti -odpady-likvidace stavební ...

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Našim zákazníkům poskytujeme služby v oblasti stavebnictví.

M + R stavební, s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a výkopové práce.

Na trhu působíme od roku 1997. Zabýváme se montáženi rozvodů topení, otopných těles, kotlů, kotelen, plynovodů, rekonstrukcemi koupelen, bytových jader, instalací solárních systémů. Nabízíme kvalitní služby, dodáváme kvalitní materiály s vysokými zárukami. Poradenství a zpracování cenových nabídek zdarma.

STAVO KAMENÍK s.r.o. se specializuje na rekonstrukce, revitalizace, plastová okna a dveře.

Firmu WECOO PRODUCTION s.r.o. se především zabývá výrobu konstrukcí pro montované dřevostavby a také realizací montovaných dřevostaveb na klíč. Sídlí na adrese Jinín 78 a má dlouholeté zkušenosti a certifikace v oboru. Nabízí širokou škálu stavebních projektů, od rodinných domů, bytových domů, hotelů, škol, nástaveb, pergol, až po garážová stání. ...