V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Stavební společnost. Kompletní rekonstrukce budov. Revitalizace panelových domů. Výstavba průmyslových objektů. Stavební projekce. Autodoprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní - kontejnerová. Výkopové práce: - strojem JCB 4CX včetně odvozu výkopu na skládku. Půjčovna: - stavební, zemní stroje.

Stavební firma: základy a zakládání staveb hrubé stavby přístavby, nástavby a vestavby rekonstrukce bytových jader půdní vestavby izolace fasády a nátěry.

Stavební firma Topas - služby: -generální dodávky staveb -stavby na klíč -rodinné domky na klíč -rekonstrukce -půdní vestavby -stavební práce -montáž sádrokartonů -odstavné plochy -parkoviště -chodníky, komunikace -zámková dlažba -betonová dlažba -venkovní dlažba -malířské práce -natěračské práce. Dodávka a ...

Stavební firma: -výstavba rodinných a bytových domů -rekonstrukce objektů včetně památkových a inženýrských staveb.

Elektroinstalační práce Zateplování fasád Obkladačské práce - dlaždičské práce - podlahářské práce Stavební firma - domy na klíč Zednické práce Vodoinstalační práce

STAVBY NA KLÍČ -bytové i rodinné domy -výrobní haly -vodohospodářské stavby -rekonstrukce objektů -zemní práce -inženýrské sítě -nákladní doprava -výroba z plastů ( nádrže, septiky, vodoměrné šachty, bazény )

Projekce, výstavba: - zahradní dřevostavby - terasy WOODPLASTIC .

Stavební přípravy včetně zprostředkování koupě pozemku.

Realizace vodohospodářských staveb, jejich změn a odstraňování. Provozování nákladní autodopravy. Provádění zemních prací. Bourání asfaltu a betonu. Odvoz kalů. Opravy motorových vozidel. Práce autojeřábem.

Přípravné práce pro stavby

Práce: - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce - rekonstrukce bytových jader na klíč.

Stavební práce, stavebnictví: -realizace staveb, rekonstrukce budov -půdní vestavby, zateplování budov -nátěry fasád -obkladačské práce -zámkové dlažby -dekorační omítky -sanační omítky.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Výstavba: - podnikatelské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonstrukce objektů. Zahradní architektura.

Stavební činnost: -zednické práce -zateplení budov -tesařské práce -izolace střech a balkónů -dlažby. Montáž suchých staveb: -podhledy -půdní vestavby -obklady stěn -příčky.

Stavební firma. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Služby: - stavba a rekonstrukce vodohospodářských staveb - liniové stavby - vodovody, plynovody, kanalizace, telefonní a elektro kabeláže - stavby výrobních a administrativních objektů a jejich rekonstrukce - chodníky a parkoviště - čističky, žumpy, mosty a meliorace - ...

Dodávka: - stavební materiál. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce a rekonstrukce objektů. Revitalizace panelových domů.

Stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - domy a byty. Stavební údržba. Opravy a rekonstrukce: - interiéry.

Stavební společnost: -rekonstrukce budov, domů -bytových jader -stavby na klíč-včetně projekce -zateplovací fasády -obklady, dlažby -sádrokartony -půdní vestavby apod

Stavební firma, provádění staveb na klíč, dodávky a montáže oken (plastová, EURO, AL). Rekonstrukce, revitalizace. Zemní práce, demolice. Pronájem věžových jeřábů.