V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební činnost: - občanská, bytová i průmyslová výstavba Komplexní služby v oblasti stavebnictví, včetně stavby "na klíč" s individuálním přístupem k zákazníkovi. Reality: - zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitostí a realit. Spedice: - spediční firma, nákladní doprava, mezinárodní kamiónová doprava.

Realizace: - dřevostavby všeho druhu - prováděním stavebních prací, které mají souvislost s využitím prvků ze dřeva.

Nabídka veškerých stavebních služeb včetně projektů. - novostavby bytových domů a rodinných domů - rekonstrukce a přestavby domů a bytů - izolační a zateplovací práce - opravy fasád a omítek - výměna oken a dveří - průmyslové stavby - renovace historických objektů - voda - topení - plyn - elektroinstalace - zednické práce - ...

Prodej nízkoenergetických rodinných domů. Bungalov.

Stavební firma. Výroba, práce: -stavební -zemní práce -odstraňování staveb.

Stavební firma. Generální dodavatel staveb. Práce: -novostavby. -rekonstrukce budov. -výstavba inženýrských sítí. -komunikace, parkoviště. -bourací práce. -zemní práce. -betonářské.

Prodej - pozemky Stavební činnost - rodinné domky

Stavební firma. Výstavba: -dopravmí a inženýrské stavby. Stavební projekce, projekční kancelář.

Vodoinstalatérství, plynoinstalace, topenářství: - kompletní výměna bytových jader - zajištění projektové dokumentace - zajištění instalace včetně dodávky materiálu Sanita: - instalace v plastu, mědi Topení: - instalace v oceli, mědi, plastu, podlahové topení - solární vytápění, ohřev Plyn: - kompletní plynofikace objektů ...

Provádění, výstavba, stavba, realizace: -občanské, bytové, průmyslové stavby -rodinné domy, domky Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské Montáž, instalace, realizace: -okna VELUX -zateplovací systémy.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - bytové domy - průmyslové a komerční objekty. Výroba, montáž: - ocelové kontrukce. Prodej, E-shop: - kancelářské, manažerské, konferenční židle - manažerská křesla.

Natěračské práce Návrhy a realizace - interiéry Bourací práce včetně likvidace suti Základy a zakládání staveb Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

SRUBOVÉ CENTRUM JAROMĚŘ Výroba: -srubové domy -roubené stavby -srubové doplňky -pergoly -chaty -penziony -restaurace -hájovny -sauny -altány -dětské houpačky, prolézačky -masivní zahradní nábytek -stoly -okna -dveře -krovy -schody. Prodej, pořez: -kulatina.

Stavební firma. Komplexní stavební úpravy-interiéry: - obytné prostory, firmy, lékárny: - stropní podhledy - plovoucí podlahy - sádrokartony - obklady, dlažba - žaluzie - nábytek. Sídlo: -Hálkova 7, 736 01 Havířov-Podlesí.

Stavební firma. Stavební práce. Zednické práce. Zednictví. Přípravné práce na staveništi. Terénní úpravy. Inženýrské stavby.

Činnost: - montáže odvětrávaných fasád - stavby RD - montáže a dodávky střech - montáže SDK - práce na obchodních centrech.

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Výstavba, stavební firma: - výstavba rodinných domů a dřevostaveb - pozemní a inženýrské stavby - zakládání staveb - demoliční práce

Služby: - úklidové práce - rekonstrukce - lakýrnické práce - sádrokartony - zateplování - malířské práce.

Inženýrská činnost Stavební činnost - vodovody - kanalizace - výrobní haly

EIVO Restaurant & Bar: - se nachází v historickém centru Prahy. Kapacita 145 míst je ideální pro rauty, školení, konference a jiné skupinové akce za příjemné ceny. Staročeské pivní večery! Cestovní kancelář EIVO: - poskytuje své služby v těchto oblastech: - ubytování - doprava - výlety a okružní jízdy včetně průvodce - lovy ...

Návrhy - interiéry Architektonický ateliérprojektové práce Rekonstrukce - historické objekty

Developerská firma. Developer industriálních parků v regionu střední a východní Evropy. Stavební firma. Stavební projekce, realizace, výstavba, pronájem: - logistické areály - semi-industriální parky.

Stavební firma: - výstavba rodinné domy - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - pokládka obkladů a dlažeb - sádrokartony - instalatérské, elektrikářské práce - zednické práce, zedník.