V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Společnost MG-PLUS, s.r.o. je firmou zabývající se stavebními prácemi.

Azena s.r.o. se zaměřuje na projekci a stavbu rodinných domů a komerčních objektů.

Společnost Kemada Tech se zabývá instalací a následným servisem fotovoltaických systémů.

LMS system s.r.o. se zabývá elektromontážními a elektroinstalačními pracemi, fotovoltaickými elektrárnami, včetně montáže hromosvodů, zabezpečovacích systémů a osvětlení.

Společnost SMILE ENERGY s.r.o. se skládá z týmu lidí s letitou praxí v oboru fotovoltaických elektráren.

M.G. STAVBY s.r.o. je firma, která realizuje stavební práce.

Stavební firma OSP spol. s.r.o. provádí veškerou stavební činnost. Řeší střešní vazníky, spolupracuje s koupelnovým studiem a pořeší i domy na klíč v okrese Znojmo. Zajišťuje stavby, projekty, dodávky stavebního materiálu a betonu na celé jižní Moravě i na jiných místech ČR. Vlastní projekční kancelář a koupelnové studio kde zpracovává projekty ...

Zemní a výkopové práce, výstavba komunikací a inženýrských sítí je hlavní činností firmy DS DUMA s.r.o..

Zabýváme se dovozem, prodejem a revitalizací mobilních domů (mobilheimů) vyrobených v zemích západní Evropy. Našim klientům navíc nabízíme kompletní přestavbu sezónního mobilního domu na mobilní dům celoroční.

Rodinná stavební firma Navláčil s.r.o. se sídlem ve Zlíně a logistickým centrem v Tlumačově se již více než 25 let jako generální dodavatel zabývá především průmyslovou výstavbou na klíč. Součástí naší činnosti je tak výstavba výrobních a skladových hal, železobetonových objektů, administrativních objektů, základů pod stroje a dalších ...

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.

EMURY s.r.o. se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren.

Práce: Benada Dřevostavby -dřevostavby -dřevodomky -truhlářství -domy na prodej -nábytek na prodej. Fakturační adresa: J. Palacha 2522/34 690 02 Břeclav.

HORKÝ - stav s.r.o. se zaměřuje na stavební činnost a rekonstrukce.

Nabídka projektů rodinných domů typových i individuálních. Výstavba rodinných domů na klíč zděných i dřevostaveb po celé ČR.

ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Stavební firma Jiří Vrba & spol. Stavební firma: -občanská, bytová výstavba. -průmyslové stavby. -rekonstrukce budov. -inženýrské sítě. -zemní práce.

Naše společnost již od svého vzniku v roce 2009 působí v oblasti stavebnictví a podařilo se nám z ní vybudovat stabilní a spolehlivou firmu s širokým spektrem poskytovaných služeb. Našim zákazníkům se snažíme nabídnout veškerý komfort a kvalitu. Naše služby: - rekonstrukce domů a bytů, nebytových prostor, obchodů a provozoven - stavba ...

Společnost Moskala Stavební s.r.o.je stavební firma specializující se na rekonstrukce rodinných domů, novostavby rodinných domů, zateplování. Dále provádíme výkopové a zemní, geodetické práce, projekční činnost, stavební dozor a další.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace - ocelové konstrukce, haly. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Hledáte stavební firmu, která vám dokáže nabídnout širokou škálu služeb? Potom neváhejte a obraťte se na společnost PORTISTAV, s.r.o., která sídlí v Praze na adrese Šimůnkova 1607/17. PORTISTAV, s.r.o. je stavební firma, která poskytuje svým zákazníkům širokou paletu stavebních činností. Do jejího portofolia služeb patří bytová i nebytová ...

Pevo group s.r.o. se zaměřuje na stavební a zemní práce, elektroinstalace, vzduchotechniku a zabezpečovací systémy.

JELSTA s.r.o. se zaměřuje na dodávky staveb, novostaveb, rekonstrukce bytového jádra a historických objektů a provádí průmyslové, bytové, inženýrské a občanské stavby.