Firmy zajišťující dopravní stavby se zabývají především stavbou a opravou mostů, prováděním zemních prací, opravou pozemních komunikací a zpevněných ploch, výstavbou a opravou tramvajových tratí a realizací inženýrských sítí.

Stavební firma. Výstavba: -vodovody -plynovody -kanalizace -plynové přípojky -domovní rozvody plynu -řezání asfaltu -zemní práce pásovým rypadlem.

Technické služby: -svoz a likvidace odpadu -údržba a správa veřejných komunikací. Stavební práce: -rekonstrukce -drobné zednické práce -vodoinstalační -topenářské -zemní práce.

Silniční a stavební práce: -opravy, údržba -řezání povrchů -kompletní nové vozovky -plochy parkoviště -dopravní značení -zemní práce -demolice staveb.

Stavební firma: -inženýrské a vodohospodářské stavby -rekonstrukce komunikací a chodníků -rekonstrukce a modernizace staveb -zateplování objektrů,fasády,omítky -průmyslové podlahy,úpravy povrchů -sanace zdiva -demolice objektů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Realitní činnost

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost