Zdravstav, s.r.o.

Firmy zajišťující dopravní stavby se zabývají především stavbou a opravou mostů, prováděním zemních prací, opravou pozemních komunikací a zpevněných ploch, výstavbou a opravou tramvajových tratí a realizací inženýrských sítí.

Stavební firma: -komunikace -mosty a opěrné zdi -dopravní značení -zábradlí.

Služby: -poskytování technických služeb -letní a zimní údřba komunikací -opravy komunikací tryskovou metodou -strojní zametání a čistění uličních vpustí -beranidlo na zatloukání sloupků -provádí veškeré zemní a výkopové práce.

Provádění výstavby a rekonstrukce železničního svršku a spodku. Rekonstrukce mostů a propustků. Likvidace, čištění travnatých porostů. Pronájem mechanizace.

Služby: -projektování dopravních a inženýrských staveb -dopravně inženýrská opatření -dopravní průzkumy -inženýrská činnost pro zajištění povolení -autorské a technické dozory

Stavby: -rekonstrukce komunikací, parkovišť -zemní práce -realizace venkovních plynovodů -venkovní vodovodní řady -kanalizační sběrače -čistírny odpadních vod - ČOV.

Stavební společnost. Stavby: -komunikace, dopravní stavby -živičné práce -novostavby silnic -opravy a rekonstrukce povrchů, sanace silnic, lesních a polních cest -výstavba parkovišť, ploch areálů, letištních drah -zemní práce a hrubé terénní úpravy -dlažby pěších zón -výstavba cyklostezek a cyklotras -pozemní ...

Stavební firma: -stavby na klíč -bytová, občanská, průmyslová výstavba -rekonstrukce všech objektů -obklady, dlažba -sádrokarton -komunikace -půdní vestavby -přístavby.

Výstavba - inženýrské sítě Zakládání - stavby Zemní práce Výstavba - komunikace

Stavební firma: -inženýrské a vodohospodářské stavby -rekonstrukce komunikací a chodníků -rekonstrukce a modernizace staveb -zateplování objektrů,fasády,omítky -průmyslové podlahy,úpravy povrchů -sanace zdiva -demolice objektů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Realitní činnost

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost