Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Výroba: - strojní technologie pro malé vodní elektrárny - stavidla, jezové klapky, česle, žlaby zhrabků.

Regionální partner a zastoupení RD Rýmařov pro karlovarský kraj. Zaměřujeme se na výstavbu nízkoenergetických domů na klíč - projektace dle přání našich klientů, výstavba dřevostavby, financování i pomoc s legislativním aspektem výstavby domu.

Činnost: - stavební a montážní - obchodní - doprava a mechanizace - dílčí poddodávky - montáže ocelových konstrukcí apod.

Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej, e-shop - solární panely - solární regulátory - LED osvětlení - větrné elektrárny.

Činnost - instalatérské práce, vodoinstalace, plynofikace - jádrové vrtání. Montáže - tepelná čerpadla - solární kolektory. Servis a revize kotlů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy v nízkoenergetickém a pasivním standartu

Dodávka, prodej - fotovoltaické elektrárny - solární teplovodní systemy - tepelná čerpadla - automatické kotle na tuhá paliva.

Stavební firma: - rekonstrukce, modernizace rodinných domů, bytů - montáž, servis solárních systémů a tepelných čerpadel - podlahové vytápění.

Činnost: - fotovoltaické systémy - výroba obleků - žehlící a šicí technika - výroba jednoúčelových strojů

fotovoltaické elekrárny realizace nabíjecích stanic pro elektromobily výstavba větrných elektráren geodetické práce

Projekt, dodávka a montáž: - solární kolektory - tepelná čerpadla Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Činnost - instalatérské práce, rozvody vody, topení - plynařské práce, rozvody plynu. Dodávky, montáž - plynové kote - solární technika - podlahové vytápění.

Činnost: - instalace a servis malých větrných elektráren.

Výstavba, montáž - fotovoltaické elektrárny na klíč - solární elektrárny. Pobočka, showroom - adresa: Masarykova 96, 34601 Horšovský Týn.

Činnost - solární elektrárny na klíč - výstavba, montáž, provoz a servis fotovoltaických elektráren.

Nabízíme služby: -práce s kamenem -vodohospodářské stavby: -zpevňování koryt, břehů, hrází rybníků, zídky, veškeré zděné kamenné prvky, gabiony -opravy splavů, jezů a vyústních objektů na vodních tocích. Zahradní stavby: -realizace zahrad dle našeho návrhu.

Vodohospodářské stavby, zkráceně VHS, je jednou z nejvýznamnějších stavebních firem v severozápadních Čechách. Naše společnost je na trhu již od roku 1953, díky tomu má již mnohaletou praxi. Stavby: - vodohospodářské - pozemní - dopravní (silnice, dálnice, mosty, křižovatky, chodníky, parkoviště) - průmyslové - inženýrské Inženýrské ...

Firma S & M CZ s.r.o. se od svého založení soustředí na výstavbu obnovitelných zdrojů energie. Zajistíme kompletní dodávku větrných a fotovoltaických elektráren od výběru lokality, projekci, stavbu, energetický audit až po uvedení do provozu. Další naší aktivitou je výroba dřevěných pelet a prodej sorbentů pro snadné odstranění uniklých ropných ...

Práce: - výstavba rodinný dům, domy - zateplovací systémy, zateplování

Dodávka - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - klimatizace.

Společnost Madera Teco, s.r.o. Uherské Hradiště působí po celé ČR v oboru výstavba dřevostaveb a sádrokartonářské práce. Montujeme dřevěné, nízkoenergetické domy a také dřevěné terasy, domky a kůlny ze dřeva. Sendvičové dřevostavby realizujeme na klíč - jedná se o nízkoenergetické stavby plně srovnatelné se zděnými domy. Výstavba sendvičové ...

Stavební činnost - výstavba nízkoenergetických a pasivních domů - rekonstrukce domů - zateplování - sádrokartonářské práce - malířské práce - projekční činnost - plynařské práce, plynofikace - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace.

Pro RD, BD i podnikatelské objekty Sofistikovaná řešení vytápění a ohřevu TUV. Komplexní služby - prodej, instalace, montáž: - solární ohřev za pomocí i trubicových kolektorů Apricus, Westech Solar, ale i plochých kolektorů Regulus, Suntime i jiné. - tepelná čerpadla Hotjet pro ohřev teplé užitkové vody (TUV), přitápění a ohřevu ...

Nízkoenergetické, pasivní domy, zemní, stavební, sádrokartonářské práce, zateplování fasád, sádrokartony Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou, Miroslav -dřevěné konstrukce a střechy -dřevostavby -střešní konstrukce a přístavby -půdní výstavby -pergoly, altány a zimní zahrady -bednění základů -suchá výstavba, sádrokartonové příčky a ...