Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Vývoj: - tříkolových vozidel. Výroba: - tříkolová vozidla. Fotovoltaika - fotovoltaická elektrárna na klíč. Dodávka, realizace, instalace: - fotovoltaických elektráren.

Projekce a poradenství: - vodní hospodářství - čistírna odpadních vod - kanalizace - vodovody - rybí přechody - rybníky - malé vodní elektrárny.

Práce: Nabídka realizace pasivních domů: -projektová činnost -stavební činost -stavby podle jiných návrhů.

Úklidové služby Zateplení - budovy Stavby - rodinné nízkoenergetické domy na klíč Pokrývačské práce Cateringové služby

Stavební práce: Naše firma staví nízkoenergetické a pasivní domy na klíč. Montujeme do nich rekuperace vzduchu Paul, které snižují prašnost v domě a chrání jej před pyly a alergeny.

Stavby: -vodohospodářské -vodní elektrárny -opěrné zdi -injektážní práce -jezová tělesa -ekologické stavby -kanalizace -vodní nádrže -drobné pozemní stavby.

Stavební společnost: -nízkoenergetické a pasivní domy Betong -stavby na klíč -zakládání staveb -hrubá stavba - Porotherm, Ytong, Betong -rekonstrukce -modernizace domů -půdní vestavby, vestavba i půdní nástavby, nástavba -demolice objektů včetně zajištění recyklace -zateplení, zateplování domů - fasáda -malby a nátěry -montáž ...

Prodej a servis - lodě - lodní motory - příslušenství Prodej a servis - větrné elektrárny

Elektromontážní práce - elektromontáže: -dodávka, rekonstrukce, oprava a údržba silnoproudých a slaboproudých rozvodů -od projekce až po revize -kompletní ochrana všech typů objektů před účinky statické elektřiny (bleskosvody, svodiče bleskových proudů, svodiče přepětí a přepěťové ochrany přenosu datových a informačních signálů) -montáž ...

Realizace - solární elektrárny Realizace - větrné elektrárny E-shop - elektrárny na klíč

Výstavba: - větrné elektrárny. Projekty - využití obnovitelných zdrojů.

JK solar Provádíme: -instalace tepelných čerpadel IVT - instalace klimatizací Mitsubishi -instalace solárních panelů na dohřev TUV, TV a bazén

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - nízkoenergetické domy - pasivní domy. Pronájem, půjčovna: - lešení - stavební nářadí. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - Straitflex pásky pro sádrokartony - sádrokartonářské pásky: - vyloučení tvorby prasklin a mikrotrhlin ve spojích desek.

Lindner s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001. Stavební a montážní činnost: -provádění kompletní vnitřní výstavby -dodávka a montáž originálních.

Výroba ocelových konstrukcí, membránových konstrukcí, stožárů, věží a fotovoltaických elektráren.

Developerská firma zajišťující inženýring, výstavbu i prodej samostatně stojících a řadových rodinných domů i pozemků. Energeticky úsporné novostavby námi nabízených dostupných řadových a rodinných domů v současnosti realizujeme v obcích Zlončice u Prahy, Krakovany na Kolínsku a v lokalitě Pudlák v Teplicích.

Solární fotovoltaické elektrárny: - kompletní vybavení fotovoltaických elektráren na klíč - prodej komponentů pro fotovoltaické elektrárny, stavebnice fotovoltaických elektráren - projektování fotovoltaických systémů, poradenství a veškeré související služby - monitorovací systém a regulaci přebytků z FVE

Elektroinstalační práce VN, NN - revize Výroba - fotovoltaické elektrárny Výroba - topná tělesa Pronájem - skladovací prostory Správa nemovitostí Povrchové úpravy kovů práškové lakování, žárové zinkování Výroba - ocelové komponenty

Provoz vlastní solární elektrárny. Realizace, výstavba: - fotovoltaické elektrárny, solární elektrárny na klíč.

Stavební firma. Kompletní stavební práce Výstavba, novostavby na klíč: - dřevostavby - nízkoenergické stavby.

Poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Dodávka, instalace, montáže: - malé střešní fotovoltaické elektrárny.

Stavební firma. Výstavba na klíč, stavba: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - zděné rodinné domy - pasivní domy. Služby: - stavební inženýring - stavební dozory.

Stavební firma. Provádíme: - výstavba nízkoenergetické rodinné domy na klíč na území celé České republiky

Jsme společnost, která provádí realizace nízkoenergetických montovaných domů, nebo-li dřevostavby na klíč. Nabízíme ekonomické stavby, poradenství, projekty, financování atd. Dále poskytujeme kvalitní montáž střech, nové střechy i rekonstrukce - tesařství, klempířství, pokrývačství.