Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Fotovoltaické elektrárny - generální dodávky - velkoobchod a maloobchod se solární technikou - fotovoltaické panely, měniče, konstrukce - solární elektropříslušenství - příprava a inženýring fotovoltaických projektů - energetické audity, elektroprojekty, konzultace a poradenství Topení elektrické, moderní a ekonomické infračervené ...

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - bytové domy - rekonstrukce větších stavebních celků - projekce - poradenství.

Poradenské služby "Radon": - radonový index pozemku - radonová měření interiérů. Ekobydlení: - radon a bydlení.

Výroba a prodej: -krmiva pro zvířata včetně distribuce krmiv Inalsa. Služby: -výstavba solárních elektráren -výstavba průmyslových staveb -výstavba rodinných domů a rekonstrukce.

Dodávka a montáž - solární systémy Topenářské práce Čištění - kanalizace Vodoinstalatérské práce

Naše firma vyvíjí, vyrábí, dodává a montuje širokou škálu nízkoenergetických a pasivních domů a objektů. Novinkou ve výrobním programu společnosti je dům POP. Používá vlastní certifikované panely pro dřevostavby. Držitel certifikátu ISO 9001.

- Ochrana vod - Odborné služby pro provoz vodovodů a kanalizací - Projekce vodohospodářských aj.staveb - Služby pro obce, města, regiony a svazky obcí - Jímací objekty - vrty a studny - Průzkumy a posudky pro stavební účely - Ložiska nerostných surovin : - průzkum nevyhrazených nerostů - hydrogeologické posudky - Řešení ...

Stavební firma se zavedeným systémem řízení jakosti ISO* 9001. Kompletní dodávky staveb, výstavba rodinných domů systémem KEWO, VELOX. Provádění, montáž, rekonstrukce, návrhy, projekce, technické konzultace: -bazény a koupaliště -izolace spodních staveb -stěrková izolace -hydroizolace, chemická izolace -obklady a dlažby -krby -krbové ...

Výstavba nízkoenergetických rodinných domů - systémem Velox.

Práce, zajištění, služby: -projektová dokumentace ve všech stupních -inženýrská činnost -kompletní dodávky staveb -dílčí stavební práce -zemní práce -malířské a natěračské práce -komunikace a zpevněné plochy -vodovody a kanalizace.

Jsme firma specializující se na ostrovní systémy, ostrovní domy a nízkoenergetické stavby. Dodáváme solární systémy, tepelná čerpadla, plynové kotle, kotle na tuhá paliva a podlahové topení. Zajišťujeme státní dotace a poradenství v oblasti energetiky.

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Nabízíme tepelná čerpadla, solární kolektory, fotovoltaické solární panely. Efektivně kombinujeme tato zařízení

Stavební práce: - klempířské - tesařské - rekonstrukce střechy - výstavba dřevostaveb.

Dodávka, realizace: -stavby vodohospodářské, dopravní, průmyslové, inženýrské, ekologické a pozemní -inženýrské sítě (komunikace, kanalizace, vodovody...) -novostavby a rekonstrukce budov, staveb a elektroinstalací -revitalizace koupelen a bytových jader. Realizované stavby: -zpevněná plocha, chodník, parkoviště a stání -základy bytového ...

Zemní práce. Stavební činnost. Demoliční práce. Obchodní činnost. Zasílatelství. Rekultivace skládek a ekologických zátěží.

Návrhy, dodávka, montáž - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla Projekce - rodinné domy na klíč Výstavba - rodinné domy na klíč Dodávka, montáž - klimatizace SINDAIR, DAIKIN.