Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Prodej, instalace a servis veškerého sortimentu Cankař-Atmos. Nabídka kotlů. Prodej, instalace solárních panelů a systémů.

Služby: - stavební a zemní práce - rekultivace - generální dodávky staveb.

Naše firma se zabývá stavební činností po celé České republice a také na Slovensku. Specializujeme se Dřevostavby, Nízkoenergetické domy na klíč, tesařské pokrývačské práce. Dále provádíme zednické práce, stavby různých altánů, garážových stání a pod.

Stavební firma. Regenerace, revitalizace: - panelové, bytové, rodinné domy. Zateplování budov. Vnější a vnitřní strojní omítky. Opravy: - balkóny, lodžie. Izolace, zateplení: - střechy. Výstavba: - rodinné domy. Výroba, montáž: - zábradlí.

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Rozvody: - podlahové vytápění - voda, odpad v bytových jádrech a rodinných domech. Montáž: - kotle na plyn a pevná paliva - solární kolektory - radiátorové topení. Koupelny na klíč.

Obnovitelné zdroje. Obchodní zastoupení pro ČR a SR. Výrobce větrných elektráren VESTAS (Dánsko). Poradenství, projekt, dodávka na klíč: -pomoc při výběru technologie -komplexní servis -větrné elektrárny VESTAS Základní výrobní řada: -větrná elektrárna -V52-850 kW -V80-2, 0 MW -V90-1, 8 MW a 2, 0 MW -V112-3, 0 MW.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - vzduchotechnika a klimatizace.

Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Stavby na klíč. Rekonstrukce. Zateplovací systémy. Sádrokartony. Odstraňování a zakládání staveb.

Nabídka dřevěných obytných staveb na klíč.

Činnost: - provozování, výstavba a rekonstrukce zdrojů tepla.

Projekty, výroba, realizace: - malé vodní elektrárny, - návrhy a výroba vodních turbín, - vodní mikrozdroje.

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Služby: alternativní energie fotovoltaické elektrárny audit elektráren

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla.

Realizace: - stavby a rekonstrukce obytných domů - rekonstrukce historických budov - ekologické stavby - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů - sanace zdiva.

Stavební firma. Stavby: - na klíč - půdní vestavby -r ekonstrukce i bytů. Práce: - drobné zednické - vyzdívání bytové jádra - fasády i zateplené - obklady - omítky - plastické vnitřní fasády omyvatelné a možnost znovu přestříkání.

Stavíme dřevostavby na klíč, nízkoenergetické rodinné domy, rd na klíč a montované domy, vše se zárukou 30 let. Bungalovy i patrové dřevostavby. Katalog dřevostaveb ke stažení. Spravujeme developerské projekty. Poskytujeme komplexní služby - financování i prodej jiných nemovitostí.

Stavební činnosti zahrnující speciální řemesla. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Kompletní realizace podkrovních bytů, půdní vestavby včetně zateplení.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - výkopové - servisní. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kondenzační kotle.

VÝROBA, VÝSTAVBA: - dřevostavby - nízkoenergetické a pasivní domy - těžké, lehké skelety - zakázkové truhlářství - tesařství SLUŽBY: - projekce - poradenství

Firma Evis 28, s.r.o. je provozovatelem serveru Česká solární a poskytuje následující služby v oblasti fotovoltaických - solárních systémů: - posouzení možnosti realizace Vaší budoucí solární elektrárny - měření osvitu v místě montáže - projektová dokumentace - vyřízení všech povolení a přihlášek - vyřízení případných státních nebo ...

Nabízíme výstavbu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb na klíč. Od vyprojektování až po samotnou realizaci. Naše zkušenosti, pečlivost, preciznost a nadšení pro věc jsou pro Vás dostatečnou zárukou kvalitně odvedené práce. Výsledkem celého projektu by měl být spokojený zákazník, který bude v budoucnu méně závislý na cenách energie. ...

Stavební firma Gefesd Ind realizuje výstavbu a projektování ekologických rodinných domů na klíč

Vratovými a parkovacími systémy se zabýváme se synem od roku 1997 .První zkušenosti jsme sbírali u bavorské firmy Niemetz www.niemetz.de Čtrnáctý rok uvádíme tuto vratovou techniku NIEMETZ, sekční garážová vrata, na náš trh.Nadstandardní kvalita všech jednotlivých komponentů, vlastní výroba a následná precizní montáž je základem úspěchu naší ...