Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Malá vodní elektrárna. Výroba: -energie.

Výstavba: - energetické pasivní domy - nízkoenergetické domy, energeticky úsporné domy - revitalizace domů na energeticky úsporné - developerská činnost v oblasti bytové výstavby.

Dodávka a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění, LED žárovky a ostatní zdroje, dotace a financování.Poradenská činnost v úsporách energií.

Obkladačské práce. Obklady a dlažby všeho druhu. Stavební práce. Rekonstrukce na klíč. Nová výstavba rodinných domu. Projektová a inženýrská činnost. Stavební řemesla. Autodoprava.

Služby: - realizace dřevěných staveb a konstrukcí převážně skeletového typu - zajištění potřebné projektové přípravy pro stavební povolení a detailní dokumentaci pro vlastní provádění staveb. - možnost vlastního architektonického řešení stavby nebo kompletní servis - použití certifikovaných ekologických materiálů - stavební dokončenost ...

Tesařské práce, dřevostavby: výroba a montáž: - dřevostavby provádí: - tesařské práce projekce a realizace: - dřevěné stavby - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavebnictví - střechyPokrývačské práce provádí: - pokrývačské práce Stavebnictví - střechyStřešní okna, světlíky montáž: - střešní okna ( VELUX, FAKRO, ROTO )

Pila. Pilařská výroba: -řezivo. Provoz: -malá vodní elektrárna.

Projekce - prodej - instalace - servis: - fotovoltaika elektřina ze Slunce. Ostrovní i síťové systémy: - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - informační technologie.

Stavební práce HSV a PSV. Stavby: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - výstavba rozvoden. Opravy a rekonstrukce budov.

Výroba, výstavba, stavební činnost, stavby: - montované dřevěné domy i nebytové stavby - montáž rodinných domů - rychlost stavby - variabilita vnitřního uspořádání. Adresa provozovny: Ohrozimská 414 798 03 Plumlov.

Projekty, prodej, montáž, servis: - alternativní zdroje energie. Provádí: - montáž špičkové solární techniky - rehabilitace - penziony, banky, administrativní budovy, chaty, domky-bazény.

Stavební firma: - stavební činnost - rekonstrukce bytů (byty), interiérů (interiéry), koupelen (koupelny), domů - výstavba: - rodinné domky - dřevostavby KLH - zateplování rodinných domků. - měření těsnosti staveb termovizí Prodej: - koberce, PVC - sádrokarton KNAUF - podhledy THERMATEX . Práce: - stolařské - ...

Montážní a potrubářské práce. Zámečnické práce. Technologie výměníkových stanic a kotelen. Výroba: -montované domy na klíč. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Pokud máte v regionu Pardubice, Hradec Králové či Praha zájem o dřevostavbu, stavbu či rekonstrukci střechy, pak jste na správné adrese. Dřevostavbu vám nám míru uděláme přesně dle vašeho projektu.

Stavební firma, výstavba: - hrubé stavby nízkoenergetických a pasivních domů systémem MED MAX - energeticky úsporné a pasivní domy - dodávka a montáž - okna.

Společnost iFRAME se specializuje na stavbu rodinných domků „na klíč“ ve vysokém standardu. Jako materiál ke stavbě je využívána výhradně lehká konstrukční ocel, která ve srovnání s jinými způsoby poskytuje celou řadu výhod, ať jimi jsou rychlost, kvalita nebo ekologie. Unikátním spojením inteligentního řízení na straně jedné a ocelových rámů na ...

stránky se především věnují stavbě rodinného domu a poskytují rady, návody a inspiraci pro stavebníky. Do budoucna bych je chtěl rozšířit i o eshop s drobnými stavebninami.

Společnost se zaměřuje na : - dopravní, železniční, silniční a dálniční stavby - vodohospodářské a ekologické stavby - inženýrské a energetické stavby - pozemní i podzemní stavby.

Stavební firma: -dopravní stavby -pozemní stavby -úpravy vodotečí (opěrné zdi, regulace řečišť) -ekologické stavby -hydroizolace plochých střech foliemi a asfaltovými pásy -izolace proti zemní vlhkosti, izolace skládek -sanační práce.

Stavební a developerská činnost: -developerské projekty -novostavby -rekonstrukce, hrubé stavby, RD na klíč -montované nízkoenergetické domy.

Kompletní instalace fotovoltaických elektráren na klíč, poradenství, technické návrhy, vyřižování žádostí, zpracování projektové dokumentace a realizace fotovoltaických systémů. Prodej invertorů zn. SMA, Power One, fotovoltaických modulů zn. ET-Solar, AWS, instalačního materiálu a příslušenství.

Dodáváme: -fotovoltaické elektrárny -solární panely -měniče napětí -monitoring systému -montážní konstrukce.

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Služby: -solární ohřev vody a vytápění pro RD i firmy, tepelná čerpadla -montáž na klíč, prodej, servis, poradenství.

Dodávka, montáže, instalace: -solární panely - vakuové trubicové sluneční kolektory -solární systémy na ohřev teplé užitkové vody a přitápění -euročističky - malé biologické čističky odpadních vod ČOV.