Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Zastoupení švédské firmy. Stavby, inženýrská činnost. - akvizice a hledání investora - vyhledání a vykoupení pozemků - plánování projektu - realizace projektu - právní poradenství - leasing nemovitostí - správa nemovitostí - provoz parkovišť a odstavných ploch Skanska vstoupila na český trh v roce 1995, kdy byla založena ...

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

ECOSTAV s.r.o. nabízí: - bezplatné konzultace o možnostech a optimálním řešení staveb a jejich konstrukcí - ekonomická rozvaha různých stavebních řešení v návaznosti na optimalizaci nákladů na provoz domu - architektonické řešení stavby, dle individuálního požadavku klienta, vč. projektu k územnímu rozhodnutí a stavebnímu povolení, projekt ...

Společnost KAMPA působí po celé Evropě již několik desítek let.

Nabízíme realizace vodohospodářských a ekologických staveb

Výstavba a projekce dřevostaveb sloupkových, roubených a srubových konstrukcí. Slaměné domy. Tesařské a pokrývačské práce Realizace zatravněných střech. Pergoly, altánky a stání pro auta. Vnitřní i venkovní hliněné omítky.

Činnost: - realizace staveb - projekce staveb - realizace energetických staveb - architektonická kancelář.

Mateřská společnost EUFI-European financing & investment s.r.o. byla založena v roce 1996 a na českém trhu podniká ve třech oborech: development, food a fashion. Výstavba rodinných domů a bytů.

Ekologická zařízení a stavby. Ekologické stavby, čističky odpadních vod. Zabýváme se výstavbou a provozováním čistíren odpadních vod a inženýrských staveb.

Služby: - aktivní hromosvody dle NF C 17 102 - výhradní dovozce pro ČR a Slovensko - pasivní hromosvody - kompletní dodávky elektro SIL a SLP - návrhy, projekty, montáže a revize elektroinstalace - návrhy, projekty, montáže a revize FVE - servis a údržba - kompletní dodávky na klíč - zabezpečovací systémy - evakuační ...

Cílem společnosti je realizace a provoz děl na trhu s energií a dlouhodobě přispívat k lepšímu životnímu prostředí.

Provádíme: - inženýrská činnost - rekonstrukce - novostavby na klíč - fasády a zateplení.

Činnost: - Střechy na klíč - materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát. Vzduchotechnika. Střešní okna. Ozdobné klempířské prvky. Digestoře. Nátěry. Horkovzdušné výměníky. Zakázková výroba.

Ensin - katalogové nízkoenergetické a pasivní rodinné domy vlastní produkce - vypracování individuálních projektů - energetické poradentsví, zpracování energetických posudků a štítků - projekty pro dotace v oblasti úspor energií.

Naše společnost Santo Stav s.r.o působí na českém trhu již od roku 1997. Zabýváme se realitní činnosti, výstavbou rodinných domku, obchodních ploch, kanceláří a bytů. Naším cílem je vytvářet plochy pro bydlení a podnikání s tím, že chceme vyhovět představám potenciálních zákazníků. Naš mladý, flexibilní a energicky kolektiv je vždy připraven vyjít ...

Služby: - stavební a zemní práce - rekultivace - generální dodávky staveb.

Naše firma se zabývá stavební činností po celé České republice a také na Slovensku. Specializujeme se Dřevostavby, Nízkoenergetické domy na klíč, tesařské pokrývačské práce. Dále provádíme zednické práce, stavby různých altánů, garážových stání a pod.

Stavební firma. Regenerace, revitalizace: - panelové, bytové, rodinné domy. Zateplování budov. Vnější a vnitřní strojní omítky. Opravy: - balkóny, lodžie. Izolace, zateplení: - střechy. Výstavba: - rodinné domy. Výroba, montáž: - zábradlí.

Stavby na klíč. Rekonstrukce. Zateplovací systémy. Sádrokartony. Odstraňování a zakládání staveb.

Nabídka dřevěných obytných staveb na klíč.

Činnost: - provozování, výstavba a rekonstrukce zdrojů tepla.

Realizace: - stavby a rekonstrukce obytných domů - rekonstrukce historických budov - ekologické stavby - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů - sanace zdiva.

Stavební firma. Stavby: - na klíč - půdní vestavby -r ekonstrukce i bytů. Práce: - drobné zednické - vyzdívání bytové jádra - fasády i zateplené - obklady - omítky - plastické vnitřní fasády omyvatelné a možnost znovu přestříkání.

Stavíme dřevostavby na klíč, nízkoenergetické rodinné domy, rd na klíč a montované domy, vše se zárukou 30 let. Bungalovy i patrové dřevostavby. Katalog dřevostaveb ke stažení. Spravujeme developerské projekty. Poskytujeme komplexní služby - financování i prodej jiných nemovitostí.

Stavební činnosti zahrnující speciální řemesla. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Kompletní realizace podkrovních bytů, půdní vestavby včetně zateplení.