Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Stavební firma: - stavby na klíč - půdní vestavby - zateplování objektů - fasády - vodohospodářské stavby.

Provádí: - hodnocení vlivů na životní prostředí - biologické hodnocení - naturové hodnocení - ekologické poradenství - ochrana přírody - autorizované posudky a hodnocení - průzkumy a monitoring - soudně - znalecké posudky.

Stavební firma. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavby na klíč, rekonstrukce, bourací práce. Interiéry.

- provádění staveb, jejich změn a odstraňování - kovovýroba - dřevovýroba - vodoinstalatérství, topenářství - truhlářství

Stavební firma. Zajišťujeme: - výroba a montáž rodinných domů - výroba palety, stavební řezivo.

Naše služby: - projektová činnost - provádění staveb - interiéry na klíč - odborné vedení staveb - autorizované technické zprávy - soudně znalecké posudky.

Stavby rodinných domů, bytových domů a garáží.

STAVEBNÍ PRÁCE : - kompletní stavební práce, výstavba nových objektů, opravy a rekonstrukce budov, rekonstrukce fasád ... ZATEPLOVÁNÍ FASÁD : - poradenství a vyřešení tepelných ztrát objektů a úniků tepla, zateplování fasád kontaktními zateplovacími systémy i nekontaktními způsoby ... REKONSTRUKCE OBJEKTŮ : - ...

Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Stavební firma: - rekonstrukce - novostavby.

Posuzování vlivů na životní prostředí - E.I.A. Úpravy a ochrana krajiny: Projekční a inženýrská činost pro úpravy vodních toků, nádrží, protierozní opatření, terénní úpravy, rekultivace pozemků, sanace starých skládek odpadů, revitalizaci krajiny, výsadby a údržbu zeleně v krajině.

PROJEKTOVÁ ČINNOST VE VÝSTAVBĚ. PROJEKCE: - rodinné domy - občanská výstavba - haly, sklady - novostavby REKONSTRUKCE: - dřevostavby - nízkoenergetické stavby ROZPOČTY INŽENÝRSKÁ ČINNOST: - stavební dozor - dozor investora - kompletní zastoupení klienta TRUHLÁŘSKÁ VÝROBA NA ZAKÁZKU: - schodiště - kuchyňské linky - okna, ...

Stavební a obchodní společnost zabývající se výstavbou a prodejem rodinných domů. Nabízíme veškerá řemesla týkající se staveb.

Inženýrská investorská činnost. Zajištění a organizace zadávacích řízení. Přípravná, stavebně správní a poradenská činnost. Projektová činnost a zpracování zadávacích dokumentací. Výkon stavebního a autorského dozoru. Činnost technických a ekonomických poradců. Obchodní činnost. Realizace staveb.

Kompletizované stavby na klíč. Dodávky staveb a jejich částí pro občanskou výstavbu. Rekonstrukce a modernizace interiérové vestavby. Řemeslné opravy a údržba. Obklady a dlažby. Projektová činnost. Inženýrská činnost. Příprava a kompletace staveb. Stavební servis a poradenství.

Služby: -realitní činnost -stavební činnost -developerské projekty -projektování a realizace zahrady.

Servis ropná úložiště a kanalizace: -tlakové čištění -propařování kanalizační rozvody, nádrže -kamerová prohlídka se záznamemem -odvoz kalů, kaly, nebezpečné odpady -čištění: -silniční vpusti, vpustě -mycích linek, mycí linka, linky -vodotěsnostní zkoušky jímek, jímka, a kanalizací -detektoskopie.

Stavební firma. Práce: -bytová výstavba. Velkoobchod. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Výstavba: - rodinné domy na klíč - zajištění projektové dokumentace a stavebního povolení - inženýrská činnost.

Výstavba suchých a inženýrských staveb.

Služby: -projekce,projektování bytových a občanských staveb -inženýrská činnost.

Stavební firma, stavební práce Kompletní stavební práce na klíč: -montáž suchých staveb -sádrokartonové příčky,podhledy -přípravné práce pro stavby. Realizace,stavba,výstavba: -občanské a bytové stavby -průmyslové stavby -rodinných domů. Střední Čechy, Olomouc, Jihomoravský kraj, Zlín. Zelená úsporám -zateplování fasád a ...

Provádění: - realizace novostaveb - adaptace budov - zateplování fasád - kompletních rekonstrukce střech - výškové a klempířské práce.

Stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - stavby na klíč - půdní vestavby. Projekty rodinných domů. Demolice, zemní práce, terénní, zahradnické práce.