Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Výroba - dřevostavby - montované stavby Dodávka - přímotopné akumulační konvektory LHZ Projekce - rodinné domy (systém EUROPANEL SYSTEMS) - nízkoenergetické domy na klíč Ekologické stavby Stavby - rodinné domy na klíč EUROPANEL SYSTEMS - nízkoenergetické domy na klíč

Výstavba rodinných a bytových domů, průmyslových objektů, včetně zateplování, asanačních prací. Specializujeme se na nízkoenergetické stavby, použití materiálu izoblok systému morfico, provádíme i dřevostavby, projektování a projektovou dokumentaci.

Velkoobchod,maloobchod,prodej,montáž: -materiály pro zateplovací systémy -materiály pro sádrokartonové systémy -sádrokartony -armovací tkaniny -lišty (soklové,rohové,zakládací, dilatační,omítkové,zateplovací) -kotevní technika,hmoždinky ALSTA (talířové,natloukací) -polystyrén (fasádní,obyčejný) -stavební profily PCG* ...

Revitalizace panelových domů - zateplení domů Stavební firmastavební činnost - hrubé stavby - nízkoenergetické domy

Pro naše zákazníky provádíme a zajišťujeme veškeré práce v oboru stavební výroby: -stavební dozor -projekční práce -inženýrské služby -poradenství -kompletní dodávky staveb – staveb opravdu na klíč Dále zajišťujeme: -dodávku -montáž monolitických betonových schodišť ve více jak 14000 variantách -pokládku lehkých panelových ...

Společnost navázala na podnikatelskou činnost nejprve v oblasti oprav a údržby elektro, strojního zařízení, autoopravárenství a dalších doplňujících služeb pro velké podniky a drobnou výstavbu a rekonstrukci rodinných domů, bytů v severočeském kraji. Další činnost: -Revize elektrických zařízení NN a VN, revize spotřebičů, nářadí a strojního ...

Tesařské prácekompletní stavební činnost - dřevostavby Výškové práce Kompletní stavební činnost - specializace na pasivní domy Klempířské práce Montáž - střešní okna (VELUX, FAKRO, ROTO, PRIMA FENESTRA)

Veřejná výzkumná instituce. Ústav systémové biologie a ekologie. Vědecký výzkum zaměřený na analýzu dynamiky přírodních systémů. Experimentální ekologické pracoviště. Pokusné skleníky.

Práce: -truhlářské -tesařské -klempířské -vodoinstalatérství. Sídlo,kancelář: -Praha 9 - Vinoř 19017,Strašovská 753. Stavební firma - realizace zakázek pouze v Čechách a v Praze: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Kompletní provádění staveb na klíč. Dřevo - dřevěné stavby. Realizace staveb. Stavby na klíč.

Dodávka a montáž - rodinné domy systém VELOX

V současné době nabízíme: - kompletní dodávku střech na klíč - rekonstrukce střech - prodej stavebnin od A do Z - dopravu vozem s hydraulickou rukou - prodej ochranných osobních pomůcek, oděvů a obuvi - doplňkový prodej krmných směsí - drogerie. Střechy a krovy: - kompletní dodávka nových střech na klíč - rekonstrukce staré ...

Výstavba: - rodinné domy na klíč - střechy na klíč - bytová jádra a koupelny - pergoly a altánky. Veškeré stavební práce

Spalovna Trmice. Skládka průmyslových odpadů SPOLCHEMIE: -Ústí nad Labem,Havířská 35 tel.: 475601946,475601942.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice.

Soukromá stavební firma. Stavba,výstavba: -průmyslová výstavba -občanská výstavba -rodinné domky na klíč -rekonstrukce objektů.

Stavební firma. Realizace,stavba,výstavba,rekonstrukce: -byty,domy,průmyslové stavby. Práce: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní: -vnitrostátní,mezinárodní.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Stavební firma. Stavba,výstavba,realizace: -stavby: -občanské -bytové -průmyslové -rodinné domky (domy) na klíč -nástavba -stavební rekonstrukce -atd.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Poskytované služby: - investiční konzultační služby a ocenění nemovitosti - výstavba a prodej vlastních projektů - návrh a výstavba rezidenčních/obchodních budov - rekonstrukce rezidenčních/obchodních budov - vedení projektů - správa budov - studie proveditelnosti.

Plynařská a potrubářská firma. Projekce,dodávka,montáž,výstavba,stavba, oprava,údržba,servis,revize: -plynařské a potrubářské práce -potrubní rozvody všech médií - voda, horkovod,pára,parovody,technické plyny,kotelny,kotelen,výměníkových čerpacích stanic,výměníky -technologické celky,ocelové konstrukce,haly,dodávka na ...

Veškeré stavební práce: -rodinné domky -průmyslové objekty -opravy a rekonstrukce -sanace vlhkého zdiva -roztírané omítky -zateplovací fasádní systémy. Práce pokrývačské včetně BRAMAC. Hydroizolace a zateplení vodorovných střech. Pokládka: -dlažba -obklady. Montáž: -střešní okna -krovy.

Inženýrské a pozemní stavby: -inženýrské sítě -pozemní stavby na klíč.