STALUX DŘEVO A STAVBY s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Stavební firma: -novostavby -obchodní činnost -rekonstrukce -ekologické stavby.

Činnost: - realizace fotovoltaických elektráren: - konečná revize a uvedení systému do provozu - záruční a pozáruční servis - komplexní poradenství.

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Dodávka a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění, LED žárovky a ostatní zdroje, dotace a financování.Poradenská činnost v úsporách energií.

Výroba,rozvod: -teplo -teplá voda -pára -chlad. Pronájem: -nemovitosti,bytové,nebytové prostory.

Výstavba - solární elektrárna

Stavební činnost: -rekonstrukce -stavby na klíč -rodinné domy. Prodej: -stavebniny.

Montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Montáž - elektrické požární signalizace Montáž - satelity - antény Elektroinstalační práce - revize elektro Montáž - fotovoltaická zařízení

Výroba,prodej,montáž: -plastové bazény se zárukou 10 let*. Stavební práce: -stavby domů-kompletní dodávky včetně projektové činnosti -inženýrská činnost včetně poradenství -krby a krbové vložky-návrhy a realizace -návrhy a realizace zahrad rodinných domů-úpravy -speciální plastové zateplovací systémy -DECEUNINCK.

Služby,práce: -zemní práce,inženýrské sítě -venkovní vodovody, kanalizace,tepelné kanály -odbahnění,vyčištění rybníků a nádrží -vyhloubení rybníků,jímek -čištění,revitalizace, rekultivac vodních toků, mlýnských a elektrárenských náhonů -protierozní ochrana -obnova a zakládání polních cest a mezí ...

Výroba a montáž - fotovoltaické elektrárny Výroba - plastová okna - dveře

Rodinné domky JANSEN: -projekce -výstavba (zděné i montované).

Služby: -realitní služby -výstavba nového bydlení-byty,rodinné domy -zajištění RD na klíč -stavební parcely -klientský servis -zajištění financování -hypoteční úvěry -stavební úvěry.

Služby: -projekce vodních elektráren -prodej-ekologické výrobky pro domácnost: -čistící,vakuové přístroje -filtry na vodu -speciální nádobí.

Stavební firma: -stavební práce -stavby na klíč -bytová výstavba -průmyslové stavby.

Služby: -novostavby,nové rodinné domy -stavební práce -stavby a rekonstrukce -bytové objekty,rekreační objekty, občanské stavby -sanační omítkové systémy -BAUREX,SCHWENK,HASIT -fasádní barvy -HASIT,TEX-COLOR -půdní vestavby -sádrokartony,klasické stavby -opravy historických objektů -interiéry,exteriéry -statické ...

Stavební firma: -inženýrské a vodohospodářské stavby -rekonstrukce komunikací a chodníků -rekonstrukce a modernizace staveb -zateplování objektrů,fasády,omítky -průmyslové podlahy,úpravy povrchů -sanace zdiva -demolice objektů.

Stavby: -inženýring a výstavba zařízení pro zahraniční investory -inženýrské stavby včetně technické vybavenosti -průmyslové stavby, haly, sklady -bytové a občanské stavby -rodinné domy na klíč -dopravní stavby -kompletní dodávky staveb -zádlažby vnitřní i vnější -strojní pokládka -zateplování budov -zemní práce-UNC ...

Stavební firma: -stavby na klíč -bytové, občanské, průmyslové, zemědělské -stavby vodohospodářské -zemní práce. Doprava: -nákladní.

Projekce, inženýring. Stavby na klíč. Rekonstrukce. Autodoprava: -nákladní Práce: -montáž keramických obkladů a dlažeb -strojní betonové podlahy -zemní práce. -řezání betonu.