Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Columbus Energy a.s. se zaměřuje na dodávky a zajištění dotací pro fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla.

Výstavba energetických sítí a rekonstrukcí, modernizací trafostanic a transformoven ve všech napěťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekce, výstavba i na klíč fotovoltaických elektráren v mnoha provedeních, například na střechy budov a pozemky. Realizovali jsme více než 200 fotovoltaických elektráren.

Krannich Solar s.r.o.distribuuje veškeré komponenty solárních panelů, poskytují veškerá poradenství, konstrukce i kabeláže pro fotovoltaické elektrárny. Pro klienty umožňují semináře a webináře z hlediska voltaiky a veškerých solárních produktů.

CamSystem Group s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní systémy, prodej a pronájem nemovitostí, prodej elektronických zabezpečení a montáž solárních systémů a kolektorů.

Firma se specializací na realizaci fotovoltaických elektráren na klíč, tepelných čerpadel, elektro dobíjecích stanic. pomoc se získáním dotací.

BK Instal s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a kotlů.

Kaulike s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž různých druhů fotovoltaických sestav.

IBC SOLAR s.r.o. se zaměřuje na servis fotovoltaických elektráren, solárních panelů, měničů a monitorovacích systémů.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

TEDOM energie s.r.o. se zaměřuje na dodávku plynu, elektřiny, fotovoltaiky a na další služby týkající se energií.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Společnost ACDC systems s.r.o. se zaměřuje na obor fotovoltaických elektráren, na jejich nákup, prodej, montáž, poradenství včetně vyřízení dotací.

Služby: -stavební projekce -inženýrská činnost. Stavební činnost, výstavba: -rodinné domy -bytové domy -nízkoenergetické a pasivní domy.

Fotovoltaické elektrárny na klíč - dodávky, montáže.

Fotovoltaické elektrárny Hybridní měniče napětí Solární elektrárny Fotovoltaické panely Hybridní fotovoltaické elektrárny Ostrovní systémy Solární záložní zdroje Solární FV systémy s akumulací

Dodávky fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy na klíč, vč. administrace dotace a připojení k distribuční síti.

AEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu fotovoltaických elektráren na klíč. Solární panely jsou ekologické, šetří náklady na výdej elektrické energie a hodí se jak pro rodinné domy tak pro firmy.

Gyabra Energy s.r.o.provádí montáž fotovoltaických elektráren na klíč - konzultace, poradenství, projekt, pomoc při vyřizování nutných podkladů až po samotnou dodávku a montáž panelů.

KLIMAKOM ENERGY, a.s. působí v oblasti obnovitelných zdrojů energie, nabízí komplexní řešení v oblasti výroby energie, vytápění, chlazení a vzduchotechniky. Provádí realizace foltovoltaických elektráren, tepelných čerpadel.

ConMach s.r.o. se zaměřuje na developerskou činnost, stavbu na klíč, návrh a realizaci fotovoltaiky a prodej stavebního materiálu.

Společnost Eco Domy, s.r.o. působí jako dodavatel kompletních stavebních prací. Zabýváme se výstavbou zděných rodinných domů na klíč, zaměřujeme se na nízkoenergetické a pasivní domy. Dále provádíme rekonstrukce domů a bytových jader. Spolupracujeme se smluvními architekty a projektanty, kteří pro Vás zajistí projektové dokumentace podle Vašeho ...

POJĎTE STAVĚT S NÁMI Stavby na klíč, pozemní stavitelství: -hrubé stavby, novostavby, rekonstrukce (bytových domů, instalací, stoupaček) -pozemní, občanské, bytové, rodinné domy -suchá výstavba, sádrokartony -půdní vestavby, nástavby -mezonetové byty -stavební a řemeslné práce -demolice -údržba nemovitostí i smluvní, ...

Stavební činnost, projekce, architekt: -pozemní, vodohospodářské a ekologické stavby -projektová činnost.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2009 Hydroizolace, dodávka na klíč. Izolace proti: -radonu -zemní vlhkosti -tlakové vodě - systém Eurobent CS (bentonitové rohože). Ekologické stavby: -skládky komunálního a nebezpečného odpadu -rekultivace a sanace skládek. Hydroizolace: -(jímky a nádrže na ropné produkty, sklady ...