Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Developer v oblasti obnovitelných zdrojů energie: -plánování, realizace a provoz větrné parky (větrné elektrárny). Služby: -projekt -vyjadřovačky k projektové dokumentaci -výkup nebo nájem pozemků -smlouvy s odběratelem a majitelem rozvodné sítě.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů na klíč -fasádnické práce včetně zateplení -revitalizace panelových domů -rekonstrukce objektů -rekonstrukce památek -řešení půdních vestav a nadstaveb -sanace a hydroizolace staveb -odborná montáž obkladů a dlažeb -suchá výstavba (sádrokartony) -vodo-, topo-, plyno-, ...

Poskytování služeb v oblasti stavebnictví a dodávek technologických celků pro čištění odpadních vod. Zemní práce, stavební činnost. Sluneční elektrárna.

Návrh, realizace, záruční i pozáruční servis, poradenství: - fotovoltaické elektrárny.

Individuální projekty staveb, architekt. Stavební společnost: -realizace, výstavba, nízkoenergetické domy na klíč pomocí vlastní konstrukce STB Block - termoizolační panely -komplexní realizace Vašeho projektu včetně financování -pozemní stavby, rodinné domy a domky -průmyslové haly, sklady, výrobní a montážní prostory -garáže i ...

Stavební firma. Kompletní stavební práce Výstavba, novostavby na klíč: - dřevostavby - nízkoenergické stavby.

Poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Dodávka, instalace, montáže: - malé střešní fotovoltaické elektrárny.

Výstavba fotovoltaických elektráren.

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - bytové domy - rekonstrukce větších stavebních celků - projekce - poradenství.

Jsme firma specializující se na ostrovní systémy, ostrovní domy a nízkoenergetické stavby. Dodáváme solární systémy, tepelná čerpadla, plynové kotle, kotle na tuhá paliva a podlahové topení. Zajišťujeme státní dotace a poradenství v oblasti energetiky.

Návrhy, dodávka, montáž - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla Projekce - rodinné domy na klíč Výstavba - rodinné domy na klíč Dodávka, montáž - klimatizace SINDAIR, DAIKIN.

Dodávka, instalace: - fotovoltaické elektrárny, systémy (FVS) - systémy ohřevu TUV Výroba: - ocelové a ocelohliníkové konstrukce.

Fotovoltaika, poradenství: -návrh technického řešení elektrárny, propočet finančních výnosů investice -vypracování projektu elektrárny -legislativní a úřední záležitosti ohledně stavby -provedeme procesem stavby -elektrárnu připojíme do sítě. Investorská příprava: -povolení z hledisek územního a stavebního řízení, připojení elektrárny do ...

Stavební činnost, projekce, příprava, rekonstrukce, sanace, oprava, stavba: -pozemní stavby: -občanské stavby, domky na klíč -bytová výstavba, rodinné domy -nástavby bytových domů -banky, hotely, administrativní budovy -školy, zdravotnictví -památkově chráněné a historické objekty -průmyslové haly -čerpací stanice ...

Projekce, architektonická činnost, stavební činnost: -výstavba rodinné domy -individuální zástavba.

Dodávky a realizace: - solární systémy pro ohřev teplé vody, vytápění, ohřev bazénů - fotovoltaické články - dodávky technologií, konzultace a poradenství, využití sluneční energie, ohřev TUV, bazénů a přitápění.

Správa, servis, monitoring: - fotovoltaická elektrárna.

Činnost: - realizace staveb - projekce staveb - realizace energetických staveb - architektonická kancelář.

Cílem společnosti je realizace a provoz děl na trhu s energií a dlouhodobě přispívat k lepšímu životnímu prostředí.

Ensin - katalogové nízkoenergetické a pasivní rodinné domy vlastní produkce - vypracování individuálních projektů - energetické poradentsví, zpracování energetických posudků a štítků - projekty pro dotace v oblasti úspor energií.

Obnovitelné zdroje. Obchodní zastoupení pro ČR a SR. Výrobce větrných elektráren VESTAS (Dánsko). Poradenství, projekt, dodávka na klíč: -pomoc při výběru technologie -komplexní servis -větrné elektrárny VESTAS Základní výrobní řada: -větrná elektrárna -V52-850 kW -V80-2, 0 MW -V90-1, 8 MW a 2, 0 MW -V112-3, 0 MW.

Služby: alternativní energie fotovoltaické elektrárny audit elektráren