Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Výstavba - výstavba dřevostaveb na klíč - nízkoenergetické a pasivní domy. Služby - projektování, projektové dokumentace pro povolení stavby - developerská činnost.

Činnost - projektování a realizace vodních elektráren - návrh a dodávka průmyslových počítačových sítí - návrh a dodávka turbínových regulátorů.

Výstavba: - nízkoenergetické novostavby, převážně loftového typu

Photon Energy je přední evropskou solární společností poskytující komplexní řešení pro solární elektrárny

Stavební činnost - základové desky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domů, pasivní domy, dřevostavby - pokrývačské práce - zateplování.

Servis, opravy, montáže - solární systémy. Další provozovna - adresa: Brněnská 681/5, Hodonín - tel. 518 321 158, 608 741 635.

Projektujeme, dodáváme a montujeme: Tepelná čerpadla Pardubice Solární systémy Větrání s rekuperací Topné systémy Klimatizace a chlazení Chrudim

Služby - servis pro fotovoltaické elektrárny osazené střídači VACON - pozáruční servis, úpravy rozvaděčů se střídači VACON, pravidelné prohlídky a údržby.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce

Výstavba, montáž: - fotovoltaické elektrárny.

Služby: - povrchová údržba fotovoltaických panelů - ruční čištění povrchu solárních panelů -shrnování sněhu - sekání trávy Velkoobchod, maloobchod: - solární panely - komponenty pro fotovoltaiku

Nízkoenergetické dřevostavby na klíč.

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodiště - dřevěné fasády - sádrokartonářské práce.

Naše společnost je spolehlivý partner pro mezinárodní rozvoj hydroenergetiky již od roku 1994. Naší činností je plánování, stavení, řízení a financování malých a středních vodních elektráren a dalších staveb, jako jsou přehrady, jezy, a jiné vodní stavby. Našim klientům nabízíme široké spektrum inženýrských služeb. Připravíme projektové ...

Instalace solárních elektráren na střeše.

Služby: - výstavba solárních elektráren - servis, údržba, revize, fakturace

- Komplexní řešení zdroje vytápění - prodejce systémové techniky - solární kolektory - solární panely - solární systémy - solární systémy STIEBEL ELTRON - tepelná čerpadla - tepelná technika - větrání s rekuperací - zařízení pro řízení větrání - řídící technika - inteligentní regulace - regulační technologie - podlahové ...

Činnost: - stavební práce - zateplení střechy - zděné domy - nízkoenergetické domy - půdní vestavby.

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb zaměřených na nízké provozní náklady, komfort bydlení, moderní technologie a příznivé ceny, vše podle přání a možností klientů. Proč zvolit dřevostavbu: - vynikající tepelně izolační vlastnosti - velká úspora nákladů na vytápění a provoz domu - rychlost výstavby - výstavba v ...

Nízkoenergetické dřevostavby na klíč. Naše společnost nabízí výstavbu rodinných domů na klíč i svépomocí. Stavíme nízkoenergetické dřevostavby a realizujeme individuální i typové domy za pevně dané ceny.

Stavební činnost - nízkoenergetické stavby.

Návrh, montáž, servis: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla.

Fotovoltaika - monokrystal - polykrystal - amorfní panely - postup prací - typy instalací - legislativa - výkup - technické info.