Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Pozemní, vodohospodářské a ekologické stavby. Služby projekce, posudků, stavby a inženýringu.

Specialista na nízkoenergetické dřevostavby, dřevěné konstrukce a lehké obvodové pláště. Individuální projekty na přání klienta i výstavba katalogových domů na klíč od 1 mil. Kč bez DPH. Montované domy z ekologických materiálů. Garance dodržení harmonogramu a rozpočtu. Celá ČR.

Nabídka projektových a elektroinstalačních prací v oborech silnoproudé elektrotechniky, slaboproudu, EPS a EZS a inteligentních budov EIB/KNX, Foxtrot Návrhy a dodávky fotovoltaických elektráren.

Údržba a čištění solárních panelů a jejich okolí.

Projektování a výstavba nízkoenergetických domů

Plánování, výstavba a provoz větrných parků a solárních elektráren.

Stavební a realizační činnost. Pokládáme a instalujeme: - vodovodní a kanalizační řády a přípojky - plynovod - ekologické stavby - zemní práce. Prodej trubkových systémů, střešních žlabů a technických výlisků.

Dodávka, servis: -fotovoltaické solární elektrárny. Dodávka: -bioplynové stanice. -peletizační linky, peletárna na území Balkánského poloostrova.

Výstavba - srubové domy - nízkoenergetické dřevostavby - chaty - zahradní domy - pergoly, altány Řemesla, služby, opravy - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce

Stavební společnost - architektonické návrhy - rodinné domy na klíč po celé ČR - energeticky úsporné domy - bytová výstavba

Dodávka, montáž, servis: -fotovoltaické střešní systémy. -fotovoltaické solární panely. -solární systémy pro ohřev vody.

Projekce, rekonstrukce a stavby budov.

Stavební firma, výstavba: -rodinné domy. -nízkoenergetické, pasivní domy. -rekonstrukce domů, bytů. -zateplování budov. -zhotovení projektová dokumentace.

Projektová činnost - topení Montáž - solární elektrárny - solární systémy Topenářské práce - tepelná čerpadla Servis - plynové kotle Vodoinstalační práce

Developerská společnost KZP ideal invest a.s. a její dceřiné společnosti se zabývají výstavbou a prodejem nových domů a bytů.

Signo Solar provádí veškeré činnosti spojené s výstavbou fotovoltaických elektráren. Signo Solar má kompletní projektové a konstrukční schopnosti, zajišťuje všechny materiály (včetně modulů a střídačů), řídí proces výstavby a zajišťujeme plnou funkcionalitu elektráren včetně připojení elektrárny do veřejné rozvodné sítě. Signo Solar ...

Opravy, rekonstrukce, montáže, výroba náhradních dílů: -kotle parní a kapalinové (třídy 1, 2, 3 a 4) -předávací a výměníkové stanice stabilní A a B -tlakové nádoby -čerpadla -potrubí -armatury. Vývoj, výroba: -malé větrné elektrárny -solární systémy. Výroba: -pevné a posuvné regály -kovovýroba, ocelové konstrukce ...

Společnost SunTanzer s.r.o. nabízí zákazníkům inovativní řešení v oblasti energetiky s využitím solární technologie a fotovoltaických systémů na výrobu elektřiny.

Výstavba dvoupodlažních řadových rodinných domů..

Dodáváme nízkoenergetické rodinné domy v pasivním standardu. Pomocí konfigurátoru domu si můžete doprojektovat váš dům. Garantované vlastnosti: termoizolační, protipožární, akustické, mikroklima. Garance až 30 let, vysoká životnost.

České dřevěné domy od společnosti Ecoholzhaus. Ekologické dřevostavby na klíč jsou dostupným a rychlým řešením vašeho bydlení. Levné dřevostavby různých druhů a stylů již od 1 milionu korun.

Dodávka a montáž - výtahy Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Instalace, montáž - solární zařízení Topenářské práce Zateplování budov a fasád Stavba - ploty - oplocení Demolice Pokládka - zámková dlažba Realizace staveb - půdní vestavbystavba - rodinné domy na klíč - nízkoenergetické stavby

Lindner s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001. Stavební a montážní činnost: -provádění kompletní vnitřní výstavby -dodávka a montáž originálních.