STALUX DŘEVO A STAVBY s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Stavební a obchodní společnost. VŠEOBECNÉ STAVEBNICTVÍ: - provádění veškerých stavebních prací od staveb "na klíč" nebo pouze dodávky určitých celků - rekonstrukce a přestavby bytových i nebytových prostor - stavba RD "na klíč" nebo do fáze rozestavěnosti dle přání zákazníka - výstavba plotů a provádění přípojek inženýrských sítí.

Ekologická zařízení a stavby. Ekologické stavby, čističky odpadních vod. Zabýváme se výstavbou a provozováním čistíren odpadních vod a inženýrských staveb.

Služby: - aktivní hromosvody dle NF C 17 102 - výhradní dovozce pro ČR a Slovensko - pasivní hromosvody - kompletní dodávky elektro SIL a SLP - návrhy, projekty, montáže a revize elektroinstalace - návrhy, projekty, montáže a revize FVE - servis a údržba - kompletní dodávky na klíč - zabezpečovací systémy - evakuační ...

Výroba, prodej, montáž, poradenství a technická podpora v oblasti moderní vytápěcí a klimatizační techniky: - podlahové a stěnové vytápění - podlahové konvektory - sluneční kolektory - kondenzační kotle - tepelná čerpadla Ochsner - připojení radiátorů - zásobníky vody.

Nabídka dřevěných obytných staveb na klíč.

Stavební firma Gefesd Ind realizuje výstavbu a projektování ekologických rodinných domů na klíč

Společnost iFRAME se specializuje na stavbu rodinných domků „na klíč“ ve vysokém standardu. Jako materiál ke stavbě je využívána výhradně lehká konstrukční ocel, která ve srovnání s jinými způsoby poskytuje celou řadu výhod, ať jimi jsou rychlost, kvalita nebo ekologie. Unikátním spojením inteligentního řízení na straně jedné a ocelových rámů na ...

stránky se především věnují stavbě rodinného domu a poskytují rady, návody a inspiraci pro stavebníky. Do budoucna bych je chtěl rozšířit i o eshop s drobnými stavebninami.

Nabízíme sádrokartonářské práce, kazetové podhledy, zateplování i nátěry fasád a dekorativní fasádní profily.

Výstavba a provozování fotovoltaických elektráren.

Vodohospodářské stavby. Technicko-hospodářský dohled. Základním oborem působnosti společnosti je provádění TBD nad vodními díly a zpracování posudků pro zařazování vodních děl do kategorie.

Výroba - dřevostavby - montované stavby Dodávka - přímotopné akumulační konvektory LHZ Projekce - rodinné domy (systém EUROPANEL SYSTEMS) - nízkoenergetické domy na klíč Ekologické stavby Stavby - rodinné domy na klíč EUROPANEL SYSTEMS - nízkoenergetické domy na klíč

Autodoprava - do 16t - odvoz suti, zeminy, písku, štěrku Autodoprava - do 40t - odvoz suti, zeminy, písku, štěrku Výstavba - vodní elektrárny Zateplování fasád a budov Pronájem - lešení Prodej - stavební materiál Pronájem - nářadí Zemní, bourací a výkopové práce laguny, rybníky, úpravy břehů řek Stavba ...

Výstavba a instalace - fotovoltaické elektrárny Výstavba a instalace - fotovoltaické elektrárny

Kompletní provádění staveb na klíč. Dřevo - dřevěné stavby. Realizace staveb. Stavby na klíč.

Vývoj, výstavba, správa, solární elektrárny Prodej - fotovoltaické komponenty

Revize elektro všeho druhu Revize - fotovoltaické elektrárny

Poskytované služby: - investiční konzultační služby a ocenění nemovitosti - výstavba a prodej vlastních projektů - návrh a výstavba rezidenčních/obchodních budov - rekonstrukce rezidenčních/obchodních budov - vedení projektů - správa budov - studie proveditelnosti.

Provádění zateplování budov, oprav lodžií. Výstavba rodinných domů. Naše stavební firma provádí veškeré stavební práce. Přizvěte nás, pokud plánujete tyto stavební práce: - fasáda - výměna oken - zateplování budov - rekonstrukce domu - stavba domu na klíč - rekonstrukce a obnova stavby, interiéru.

Společnost JKD Real a.s. působí na developerském trhu od roku 2000. Hlavní náplní činnosti společnosti JKD Real a.s. je konzultační a poradenská činnost, rezidenční a komerční development a všechny související činnosti, jako inženýring a technický dozor investora stavby v oblasti modernizace a investic do rezidenčních, administrativních a ...

Dodávky elektronických systémů do prodejen.

Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč. Provádíme rekonstrukce: - bytových jednotek - rodinných domů - komerčních objektů a to na klíč. Provádíme opravy klasických fasád včetně sanačních systémů firmy BAUMIT s.r.o. Provádíme kontaktní zateplovací systém fasád třídy A výrobce BAUMIT s.r.o.

Dodávka - fotovoltaické elektrárny Dodávka - fotovoltaické panely - měniče pro fotovoltaiku