Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Projektování, výstavba a provozování FVE - fotovoltaické elektrárny Chválkovice.

Služby: -profesionální technické zajištění kulturní, sportovní a společenské akce. Pronájem, prodej: -velkoplošné LED obrazovky LEDVIEW, velkopošná obrazovka -promo akce -pronájem pódií. Realizace, provozování, servis: -fotovoltaické elektrárny na klíč -solární - fotovoltaické panely -monitorovací systém ENERGOMONIT pro ...

Projekce, realizace: - fotovoltaických elektráren - fotovoltaických systémů.

Poradenství, návrh, dodávka a montáž - tepelná čerpadla - fototermické a fotovoltaické systémy.

Návrh, instalace plynových kotelen, tepelných čerpadel a solárních systémů pro ohřev teplé vody.

Návrh, instalace, servis energetických zařízení - tepelná čerpadla - fotovoltaické elektrárny.

Dodávka, montáž: - solární systémy - kombinované topné systémy - tepelná čerpadla.

Stavby, projekce, dodávky, výroba, servis: -zahradní stroje -zemědělské stroje pro malá hospodářství Projekty, vývoj, dodávky

Návrh, dodávka, montáž, oprava, servis: - fotovoltaické elektrárny

Dodávka, montáž - tepelná čerpadla - fotovoltaika.

Činnost: - těžba a prodej dřeva Výstavba, realizace, provoz: - fotovoltaické elektrárny

Práce: -slaboproudé rozvody Stavba: -fotovoltaické elektrárny Provoz: -BMB kabelová televize

Výstavba, provoz: - biostanice - fotovoltaické elektrárny

Práce: - monolitické konstrukce, monolity - betonáže - ukládka betonářské oceli - zemní a výkopové práce - stavební práce - demolice, demoliční práce. Výstavba, realizace: - fotovoltaických elektráren, fotovoltaické elektrárny, FVE - oplocení, ploty - kamenné dlažby - komunikace.

Montáž - zabezpečovací systémy včetně připojení k PCO pultům - kamerové systémy - požární systémy včetně připojení k PCO pultům - fotovoltaické elektrárny - domovní telefony - videotelefony - anténní rozvody. Elektromontážní práce.

Kompletní výstavba fotovoltaických elektráren, , na klíč”. Prodej jednotlivých součástí pro fotovoltaické elektrárny. Prodej velkoprostorových svítidel.

Práce, revize: -elektroinstalační Služby: -poradenství v oblasti solárních systémů

Fotovoltaické elektrárny, slaboproudé a silnoproudé instalace. Revize, projekty, montáž a dodávky elektrických zařízení. Kompletní dodávky na klíč, záruční a pozáruční servis.

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Činnost: - dodávka slunečních elektráren na klíč

Výroba, prodej: - pelety Projekce, instalace: - solární panely Výstavba: - fotovoltaických elektráren Dodávka, instalace: - linky na výrobu pelet

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvořena centrálou v Praze a spřízněnými společnostmi MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držitelem certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastní montážní skupinou a zabýváme se nejen mezinárodním obchodem, ale také kalibracemi a záručním i pozáručním servisem na všechny naše produkty.. ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - fotovoltaické systémy - vzduchotechnika