Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Společnost Galimed, s.r.o. se sídlem v Plzni se již od roku 2009 zabývá činností v oblasti obnovitelných zdrojů energie a saving energy. Naše společnost je generálním dodavatelem fotovoltaických elektráren v průmyslových zónách, rodinných domech, výrobních a logistických center a na střešních plochách hal. Samozřejmostí je poskytování ...

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

7ma s.r.o. se specializuje na solární systémy a fotovoltaiku, realizuje unikátní japonské systémy Leapton Solar, komplexní poradenství, montáž, záruční a pozáruční servis.

Silnoproudé a slaboproudé instalace, energetika, osvětlení, chytré instalace, fotovoltaika, elektromobilita, průmyslové instalace, automatizace, projekce elektrických zařízení, energetické studie, TZB.

Společnost BROPETERM s.r.o., se sídlem ve Znojmě, je odborníkem v oblasti instalací a servisu systémů vytápění a klimatizace. Nabízíme komplexní služby od montáže rozvodů vody, topení a plynu, přes instalaci solárních kolektorů a tepelných čerpadel, až po kompletní realizaci fotovoltaických systémů “na klíč”. Specializujeme se také na moderní ...

Fotovoltaické elektrárny. Fotovoltaický ohřev vody. Tepelná čerpadla pro vytápění, chlazení a přípravu teplé vody pro domácnosti i průmyslové objekty.

iSolar PV s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické elektrárny. Zajišťuje kompletní instalace, monitoring a servis.

Firma se zabývá návrhem a realizací fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel. Pomoc se zajištěním financování FVE dotacemi. Servis.

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Společnost Jurenka elektro s.r.o. poskytuje služby v oblasti montáže fotovoltaických elektráren na rodinné domy.

Výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Instalace fotovoltaických elektráren. Prodej nemovitostí.

Společnost Kemada Tech se zabývá instalací a následným servisem fotovoltaických systémů.

LMS system s.r.o. se zabývá elektromontážními a elektroinstalačními pracemi, fotovoltaickými elektrárnami, včetně montáže hromosvodů, zabezpečovacích systémů a osvětlení.

Společnost SMILE ENERGY s.r.o. se skládá z týmu lidí s letitou praxí v oboru fotovoltaických elektráren.

EMURY s.r.o. se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá elektromontážemi, trafostanicemi, fotovoltaikou a dalšími službami v oblasti elektrických zařízení, pak je KRYLL elektro s.r.o. tou pravou volbou pro vás. KRYLL elektro s.r.o. je rodinná firma s tradicí od roku 1991, která působí po celé České republice. KRYLL elektro s.r.o. ...

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Společnost SEVT-MONT s.r.o. je firma specializující se na elektroinstalační práce a fotovoltaiku.

Společnost NWT a.s. již více než čtvrtstoletí patříme mezi nejvýznamnější technologické a inovační firmy České republiky. Nadčasové produkty, chytrá řešení a nejvyšší možná kvalita tvoří stěžejní pilíře holdingu, jehož cílem je být na trhu v první trojce ve všech sektorech, kterým se věnuje. Naše společnost se dělí na osm divizí mezi které patří, ...

Výstavba: -plynovody -vodovody -kanalizace -kotelny do 50 kW**. Práce: -stavební-stavby. Činnost: -obchodní -zprostředkovatelská.

Zajišťujeme komplexní servis v oblasti instalace fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel. Posoudíme energetickou náročnost budovy, navrhneme optimální řešení, zajistíme odbornou instalaci včetně revize, pomůžeme získat státní dotaci. Vstupní konzultace poskytujeme zcela zdarma.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá stavebními pracemi, dřevostavbami, termofasádami, obklady, SDK, PLP, okny, dveřmi, garážovými vraty, malbami, střechami, renovacemi staveb a bytů, elektro, instalatérskými a topenářskými pracemi? Pak jste na správném místě! Firma Mgr. Jaroslav Ptáček je na trhu již více než 20 let a nabízí ...