Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Firma se zabývá montáží fotovoltaických elektráren. Instalaci provádíme do 60 dní. Zajistíme vyřízení dotací. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Instalace solárních systémů na míru.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

FVA Solar s.r.o. dodává fotovoltaické elektrárny na klíč. Pomůžeme se získáním státní dotace pro realizaci fotovoltaiky. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis námi instalované fotovoltaické elektrárny. Poskytujeme také energetické poradenství, kdy Vám pomůžeme s výkupem přebytků z Vaší elektrárny.

Realizace, výstavby a rekonstrukce na klíč v oblasti energetiky a alternativních zdrojů energií. Velkoobchodní prodej LED svítidel značky XENIUM®

Služby: - elektroinstalace - realizace fotovoltaické elektrárny - domovní a průmyslová automatizace - projekční činnost - výroba rozvaděčů - revize elektro

elektroinstalace, zabezpečovací systémy, kamerové systémy, fotovoltaické elektrárny

Poskytujeme poradenské služby v oblasti energetických úspor a využití alternativních zdrojů energií. Kromě poradenství také dodáváme a montujeme solární zařízení.

Dodávka, montáž, servis: - topné systémy - průmyslové vytápění (vytápění hal) - terasové vytápění (vytápění teras) - solární systémy (pro ekonomický ohřev TUV). Výstavba: - plynové kotelny (průmyslové kotelny a předávací stanice tepla) - kotelny a zdroje tepla pro vytápění bytových domů.

Výroba, dodávka: - osvětlovací technika - osvětlení - elektrické zdroje - solární systémy.

Poradenství, projekce, instalace, oprava, servis: - solární panely. Komplexní dodávka: - fotovoltaické elektrárny na klíč (sluneční). Energetický audit.