Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební činnost - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader - výstavba rodinných domů na klíč - zednické práce.

Stavební činnost: - pozemní stavby - občanské a bytové stavby - rodinné domy - rekonstrukce Služby: - stavební projekce

Stavební činnost, práce: - rodinné domy - rekonstrukce koupelen - zednické - sádrokartonářské - zemní, výkopové - elektroinstalační - vodoinstalační

Stavební činnost - bytová výstavba - zakládání staveb - rekonstrukce staveb - inženýrské sítě.

Stavební firma Stanislav Šturc - Stavitel provádí veškeré běžné stavební práce, výstavbu rodinných domů na klíč, dřevěné stavby a fasádnické práce. Naše společnost sídlí v Kamenickém Šenově. Prováděné práce, výstavba: - rodinných domů - nízkoenergetických pasivních domů - výstavba dřevostaveb - dřevěné zahradní stavby - fasádnické ...

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby - zateplování - rekonstrukce koupelen - demoliční práce - obklady

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy Služby: - projekční činnost - inženýring staveb - realitní činnost

Stavební činnost - bytová výstavba - komerční stavby - demolice, bourací práce - zemní práce.

Činnost: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce stoupaček - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - vnitřní omítky - pokrývačské, tesařské práce.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Komplexní občanská, průmyslová a bytová výstavba. Práce: -stavební, stavby na klíč -zemní -střelmistrovské -demolice. Oprava, půjčovna, pronájem: -stavební mechanismy, stroje -nákladní automobily.

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - zateplování fasády.

Práce: -stavební (komplexní dodávka staveb na klíč) -rekonstrukce staveb. Práce: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. Doprava: -nákladní, PV3S-sklápěč, LIAZ-valník s rukou a vlekem. Zemní práce: -UNC 061, buldobagr Bělorus.

Práce, dodávka: -stavební, výstavba -bytová výstavba -rekonstrukce -vyzdívaná bytová jádra v panelových domech -přestavby koupelen (koupelny) a stavební úpravy bytů.

Stavební firma. Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Zateplovací práce: - zateplení střechy - zateplení fasády - zateplování stropu, podlahy. Pokládka: - keramické dlažby, zámecké dlažby - plovoucích podlah. Působnost nejen ve Zlínském kraji, ale po celé České republice.

Stavební práce: - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader, koupelen - foukaná izolace - zednické práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, zateplování budov - zemní práce - demolice.

Stavební činnost - pozemní stavby - dopravní stavby - inženýrské sítě - zemní práce - demolice - stavební dozor.

Stavební činnost: - zateplování - stavby na klíč - rekonstrukce - hrubá stavba - fasády

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstukce - fasády - zateplování budov - pokládka zámkové dlažby.

Služby: - nákladní autodoprava.

Práce, stavitelství: -sádrokartonové konstrukce -podhledy minerální -zateplování objekty fasády -vestavby půdní -fasády. Rekonstrukce, opravy: -nátěry -omítky -povrchové úpravy -interiéry -přestavba bytová jádra -drobné stavební práce. Maloobchodní prodej: -nátěrové hmoty DUFA, FINESA, STOMIX, TIKKURILA -tónování barev ...

Společnost Stavby Ondráček se již od svého vzniku soustředí na stavební práce. Provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, fasády, zateplování objektů i montáž solárních systémů. Sídlíme v Černé Hoře, okres Blansko. Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů, budov - fasády - zateplení fasád, domů ...

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce rodinných domů.