Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební činnost - výstavby rodinných či bytových domů - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader - jádrové a sanační omítky - obklady, dlažba - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplení fasád.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Naše stavební firma Kočínec se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč. Rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, nebytových prostor, koupelen a rekreačních chalup. Půdní vestavby, přístavby, podsklepení, garáže, zámkové dlažby. Bourací a výkopové práce, úpravu terénu, odvoz suti, zeminy a dalšího odpadu. Kvalita práce je prvořadá a ta je podmíněna ...

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování fasád - komíny

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader, interiérů - sádrokartony - výstavba rodinných domů - zateplování fasád.

Stavební činnost - rekonstrukce, revitalizace - výstavba rodinných domů - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, domů, bytových jader - zateplování budov.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, přestavby - zateplování budov - rekonstrukce koupelen - sanace zdiva, betonových konstrukcí - zámková dlažba.

Stavební firma: - rodinné domy - přestavby - rekonstrukce budov.

Služby: - realitní činnost - prodej stavebních pozemků

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavby na klíč. Zateplování objektů. Inženýrská práce.

Projekce, architektonické poradenství, stavební činnost: -dřevostavby -speciální izolace -rodinné domy na klíč.

Stavební činnost: -bytová výstavba -izolace, zateplování: -izolace plochých a klonitých střech -zateplování plášťů budov -hydroizolace spodních staveb -lešení.

Zednictví a izolatérství - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů - zednické práce - obkladačské práce - zateplování fasád.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - základové desky

Stavební firma se sídlem v Poděbradech, nabízí realizace staveb, projektování, autodoprava, zemní práce. Naše stavební firma se zabývá výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů, bytů, bytových domů a průmyslových staveb. Provádíme veškeré stavební práce, zateplení, fasády, půdní vestavby, zemní práce, zámkové dlažby, demoliční práce, ploty a ...

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zemní práce - jádrové vrtání.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - půdní vestavby - fasády, omítky, strojí omítky - zateplování fasád.

Výstavba, rekonstrukce: - komerční prostory - kanceláře - domy, byty Služby: - stavební dozor, inženýring

Činnost: - realizace zakázek stavebního charakteru s následným zaměřením na interiérové prostory

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen