Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplení - půdní vestavby

Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - občanské stavby - byty a fasády - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Stavební činnost: - veškeré stavby na klíč - rekonstrukce na klíč - demollice.

Stavební firma: - stavby rodinných domů na klíč - fasády - rekonstrukce. Nákladní autodoprava.

Stavební firma: -pozemní stavby -rekonstrukce budov -kompletní vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -revitalizace a výstavba rybníků, vodní toky -zateplování -dětská hřiště

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - venkovní úpravy.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - inženýrské sítě Další služby: - zemní a výkopové práce - demoliční práce - nákladní autodoprava Realitní činnost.

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce a modernizace budov - průmyslové stavby - zateplování, fasády - zemní práce.

Společnost EKA - KOMPLET s.r.o. se zabývá komplexním řešením v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby, kovoobrábění. Také disponujeme vlastní autodopravou a autoopravnou. Stavební práce: Rekonstrukce bytů a domů Plzeň - v této oblasti zajišťujeme kompletní služby pro stavbu nebo rekonstrukci domů, kanceláří, výrobních hal apod. ...

Zednictví - zateplová fasád - sádrokartonářské práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - podlahářské práce - obkladačské práce.

Výroba a prodej stavebního materiálu. Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov, bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - vnitřní omítky - obkladačské práce.

Stavební činnost - zemní práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování budov.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, administrativních budov, obchodních center - revitalizace panelových domů - zateplování fasád.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

KERN stavební firma s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcemi, bytovou a občanskou výstavbou, nástavbami, úpravami interiérů či rekonstrukcemi fasád. Dále naši zákazníci mohou využít prodejnu stavebního materiálu, která je svým sortimentem zaměřena na suchou výstavbu. V sortimentu naleznete především sádrokartony, tmely, lepidla, ...

Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce střech - altány, pergoly, zahradní chatky - ploty - pokládka zámkové dlažby - tesařské práce.

Stavební firma, práce: -průmyslové a inženýrské stavby -rekonstrukce a modernizace staveb -bytová výstavba -zateplování -demolice.

Stavební firma. Zednické práce. Stavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů Regenerace panelových domů a pamatkového objektu Rekonstrukce koupelen

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce domů - průmyslové stavby.

Stavební a developerská činnost - výstavba a prodej novostaveb.

Naše Stavební firma Šobr nabízí kompletní stavební a zednické práce,  rekonstrukce bytových i nebytových prostor, stavby na klíč, stavby rodinných domů, malířské a natěračské práce. Stavební činnost: - zednické práce, zednictví - rekonstrukce koupelen, bytových jader a nebytových prostor - výstavba rodinných domů, bytové stavby - stavby ...

Stavební práce: - fasády - výstavba rodinných domů - zámková dlažba - ploty.