Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Reklamní a marketingové služby - webdesign - PPC kampaně - reklama na sociálních sítích. Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - demolice - výkopové práce - výstavba a rekonstrukce srubů.

Stavební činnost - bytová výstavba, rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - fasády.

Stavební práce - výstaba rodinných domů - stavba komerčních objektů - rekonstrukce a opravy - demolice, demoliční práce - projektová činnost.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce bytových i nebytových domů - generální dodávky staveb - projektové dokumentace.

Naše společnost UNIGRANIT Písek a.s. se zabývá opracováním přírodního kamene a stavebnictvím. Kamenická divize: - opracovávání přírodního kamene - zpracování žuly, mramoru, pískovce - kamenické práce. Výroba, prodej: - pomníkové díly - dlažby, obklady - schody, parapety - venkovní sokly a fasády - kuchyňské a koupelnové ...

Firma se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi občanských i průmyslových staveb. Mezi naše hlavní činnosti patří provádění těchto prací: -základy, základové desky, hrubé stavby, fasády a jejich zateplení, izolatérské práce, zámkové dlažby, interiérové práce, obklady, dlažby, sádrokartony a j.

Stavební práce, stavby: -specialista na sádrokartony a půdní byty (kompletní dodávka) -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce, přestavby -fasády, zateplování fasád, tepelná izolace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -obkladačské práce.

V projektu Jesenice City nabízíme byty i komerční prostory. Projekt se nachází v obci Jesenice nedaleko Prahy. Byty jsou navrženy pro maximální pohodlí klientů. Komplex disponuje celkem 98 byty s velikostmi od 1+kk do 4+kk. Jesenice prodej bytů nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zajistíme hypoteční ...

Provádíme stavby rodinných domů, rekonstrukce, opravy RD a průmyslových objektů, zateplování fasád. Kompletní služby včetně rozpočtu, návrhu, provedení a dodávky materiálu. Nabízíme dlouhodobou tradici a seriózní přístup.

Stavební činnost - výstavba z ekopanelů - návrhy a realizace interiérů - montáž zemní vruty - prodej, montáž stínící technika, rolety, žaluzie.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce, elektroinstalace - montáž elektrických rozvodů - montáže elektrických spotřebičů a osvětlení NN.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce Služby: - technický dozor investora - koordinátor BOZP

Naše společnost Baar Jindřich se zabývá stavbou a rekonstrukcí rodinných domů. Dále provádíme izolační, zednické, obkladačské a dlaždičské práce. Realizujeme půdní vestavby a také oplocení. Najdete nás v Klenčí pod Čerchovem. Stavební firma: - stavba, výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování fasád - půdní vestavby - obklady, ...

Stavební firma Služby v oblasti stavebnictví. Výstavba a rekonstrukce objektů: -stavby na klíč -občanské stavby -rodinné domy, domky -výstavba bytů -komerčních objektů -pozemní stavby -průmyslové stavby -půdní vestavby a nástavby -interiéry na klíč. Fasády, včetně zateplení -fasády, minerální omítky -štukování panelových ...

Revitalizace - rodinné a panelové domyzateplení Montáž - okna - rámová lešení Zemní práce Pokládka - zámkové dlažby chodníky, parky, terasy, zahrady Kompletní stavební činnost - výstavba RD Rekonstrukce - koupelny

Jsme firma zabývající se realizací staveb. Provádíme stavební úpravy, rekonstrukce, kompletní přestavby, technický dozor staveb, projektování a inženýrskou činnost. Naším cílem je uspokojit i nejnáročnější zákazníky. Vše realizujeme po důkladné analýze daných podmínek a vyhledání nejvýhodnějšího řešení.

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce Služby: - správa nemovitostí

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Veškerá stavební činnost: - stavby na klíč - stavby moderních domků - rekonstrukce a modernizace objektů - zateplování objektů - sádrokartony - fasády.

Služby: - developerská činnost - výstavba rodinných domů - prodej a pronájem nemovitostí