Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební činnost - realizace rodinných domů - bytová i nebytová výstavba - stavby na klíč - rekonstrukce objektů, půdní vestavby - renovace fasád, - zateplování objektů - zpracování projektové dokumentace - stavební dozor.

Projekční činnost, stavební: -tesařské práce -zateplování -klempířské práce -pokrývačské práce. Rozpočty a kalkulace staveb Kompletní realizace staveb -stavební práce -novostavby -rekonstrukce. Činnost autorizované osoby v oboru pozemních staveb: -stavební posudky -stavební dozor -technický dozor investora. Projekce typového ...

Zabýváme se: - realizací novostaveb - rekonstrukcemi rodinných domů a bytů - nebytových či průmyslových staveb. Nabízíme tyto služby: • pokládka zámkové a žulové dlažby • zednické práce • obkladačské práce • malířské a natěračské práce • sádrokartonářské práce • elektroinstalační práce.

Stavební činnost, práce: - sádrokartonové konstrukce, systémy, příčky - stavby na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - základové desky Kontejnerová doprava.

-Shromažďování informací. -Realitní kancelář. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma zboží uvedeného v přílohách zákona č. 455/91 Sb., a zboží tímto zákonem vyloučeného

Projekce, inženýring, realizace: -projektová a inženýrská činnost pro výstavbu energetických investičních celků v ČR i v zahraničí -průmyslové (elektrárny, biostanice), inženýrské, pozemní stavby -novostavby, občanské stavby -realizace stavebně technických průzkumů a diagnostika materiálů. Společnost je soběstačná v částech: ...

Dřevostavby, podkrovní domy na klíč - přízemní rodinné domy a bungalovy - podkrovní rodinné domy - patrové rodinné domy - moderní domy

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - zateplování - střechy - zemní práce - koupelny, bytová jádra - sádrokartonářské práce

Výstavba, stavba, práce: - dřevostavby rodinných domů - zateplování fasád - elektroinstalace - rekonstrukce rodinných domů, bytů.

Výroba, instalace: - žárotechnika Výstavba: - pece - komíny

Služby - oceňování nemovitostí, zpracování znaleckých posudků - inženýrská činnost a stavební činnost - facility management, efektivní snížení nákladů, vedení účetnictví - property management, plánování investičních záměrů.

Stavební činnost - výstavba, provádění a rekonstrukce budov - zateplování - stavební dozor.

Stavební a zednické práce - výstavba rodinných domů - zateplování - půdní vestavby - rekonstrukce domů.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - zednické práce - fasády - obkladačské práce - zámkové dlažby.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sanace - mikropilotáž - zednické práce - obklady, dlažby

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - stavby a rekonstrukce domů a bytových jader

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce domů a budov - fasády a zateplování.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - zateplování - rekonstrukce bytových jader - anhydritové podlahy - kamenné koberce.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce bytů - rekonstrukce, přestavby rodinných domů - antigraffiti nátěry - sanace.

Stavební firma: - výstavba komunikací, parkovišť - výstavba rodinných domů - strojní omítky - zemní práce - demolice. Prodej: - písek - drcené kamenivo - oblázky.

Služby: - stavební projekce - stavební činnost

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - fasády - zateplení domů.

Stavební činnost, výstavba: - bytová - občanská - průmyslové a inženýrské stavby