Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové areály a stavby - rekonstrukce a revitalizace panelových domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - průmyslové podlahy.

Práce: - Stavba RD, obkladačské práce, zednické práce, celková rekounstrukce koupelen, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád.

Realizace staveb. Firma se zabývá výstavbou bytových a rodinných domů, průmyslových a komerčních objektů, rekonstrukcemi, adaptacemi a modernizacemi budov, zateplováním budov, stavbami a rekonstrukcemi koupelen.

Stavební a obchodní společnost: - zateplování, sanace, - rekonstrukce domů, historických objektů, - půdní vestavby, - průmyslové stavby, - stavby na klíč, - kompletní dokončovací práce.

Stavba domů na klíč Opravy staveb Výkopové práce Příprava interiérů i exteriérů Zednické práce všeho druhu Sestavování celodřevěných chat

Stavební činnost: -bytové, občanské a průmyslové stavby -projektové a inženýrské činnosti -hlubinné zakládání, piloty.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce - zahradní úpravy

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce vozovek.

Stavební společnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování budov - výstavby rodinných domů - elektroinstalační práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - byty - rekonstrukce - půdní vestavby - komunikace, inženýrské sítě

Stavební firma v Přerově. Stavební činnost: - dodávka na klíč, stavba, rekontrukce: - rodinné domy - průmyslové stavby - haly - rekonstrukce objektů - modernizace objektů - zateplování, zateplení budovy, fasády - klasické vnitřní omítky - sanační omítky - průmyslové podlahy - drátkobetony - lité podlahy a ...

Výstavby domů Stavebnictví, stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - obkladačské, sádrokartonářské práce - zateplování budov, úsporná opatření.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových, nebytových objektů - rekonstrukce historických fasád - rekonstrukce střech, půdních vestaveb - realizace průmyslových objektů, výrobních hal.

Odstraňování staveb. Kompletní stavební činnost ve výstavbě. Občanská, bytová výstavba, rekonstrukce. Provozování obchodu se smíšeným a zahrádkařským zbožím.

Stavební činnost: - stavby, rekonstrukce rodinných domů - zateplování - montáž sádrokartónu, půdní vestavby - zednické, řemeslnické práce - kontejnerová autodoprava.

Realizace staveb na klíč, rodinné domy, dřevostavby, půdní vestavby: - strojní omítky - sádrokartony - anhydrity - fasády.

Účetnictví a daňová evidence Dluhové centrum Stavební práce Půjčovna lešení a stavební mechanizace Personální agentura

PRODEJ, PŮJČOVNA: -stroje, nástroje, nářadí -MAKITA, EXTOL, DEWALT, TONA, BLACK&DECKER, IRWIN, HARBO, BAHCO, ULTRA, KLINGSPOR, DEDRA, MANNESMAN, BOVA -Spojovací materiál FRIULSIDER -Kotle UT: plynové, na tuhá (pevná) paliva -krby, krbové vložky -nářadí a řemeslnické potřeby. STAVEBNÍ PRÁCE VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ INŽENÝRSKÝCH ...

Činnost: - plynoinstalace - plynařské práce - revize - plynovody - rozvody, přípojky - opravy úniku plynu

Činnost - rekonstrukce půdních prostor - moderní půdní byty - výstavba půdních bytů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: - realizace komplexních dodávek vzduchotechnických systémů, vytápění a chlazení - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...